„Не мога да ти кажа как да стигнеш,
мога само да ти покажа пътя"

Китайска мъдрост

Месец на Земния Заек

Публикувано от на в Фън шуй
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 6781
  • Абонирайте се
  • Печат

Този месец продължава от 6 Март 2015 до 4 Април 2015 год. 

Освен годишните летящи звезди в китайската метафизика, звездите се преместват циклично и през китайските лунни месеци. Ето разположението им през настоящия месец. Основно е влиянието на годишните летящи звезди, а месечните ги допълват или отслабват.

 

На Север, летящи звезди 8-9: Изключително добър сектор за този месец. Препоръчвам да прекарвате колкото е възможно по-дълго време в него, за да привлечете късмета, щастливите и позитивни събития в своя живот. Ако намеренията ви са да се издигнете в служебната йерархия или да увеличите приходите си, преместете бюрото си в този сектор. Ако желаете хармония в семейните си отношения, поставете в този сектор леглото за един месец.

 

Юг, летящи звезди 7-8: За тези, които се намират под влиянието на този сектор, много скоро ще се появи възможност да получат бързи доходи.  Главното тук е да не се изпусне тази възможност. Ако водите неравен бой с конкурентите си, разположете бюрото си в южния сектор на дома си и енергията на този месец ще ви донесе успех и победа. 
 

Запад, летящи звезди 5-6: На първо място енергията на този сектор носи проблеми със здравето. Тези, които в по-голямата част на деня или нощта се намират в този сектор, ще имат постоянно главоболие или мигрена. Ако е възможно избягвайте този сектор, и не го активирайте по никакъв начин. Не пускайте силна музика и ярко осветление. Поставете метални предмети, за да отслабите влиянието на тези звезди.

 

Изток, летящи звезди 1-2:  В този сектор ще пребивават заболяванията на жлъчката и черния дроб. Ако на изток се намира спалнята или входната врата, подгответе се за проблемни взаимоотношения със съпруга или съпругата. Тези звезди подхранват желанието на жените да доминират над мъжете. Поставете в този сектор живо и здраво разстение.

 

Юго-Запад, летящи звезди 9-1:  Ето и мястото, което ще бъде подходящо за успех в учението, търсенето на нова работа, израстване в служебно отношение. Ще бъде подходящо, ако тук разположите работното си място. Добра комбинация, за тези, които планират да направят попълнение в семейството си. Който се стреми към тази цел, може да разположи в този сектор семейната спалня.

 

Северо-Запад, летящи звезди 4-5:  Съвета към любителите на хазартните игри е в този месец да избягват игралните автомати, казина и места за продажби на лотарийни билети. Късмета няма да е на ваша страна. Всички, намиращи се по някаква причина, продължително в северо-западния сектор, ще са склонни към инфекциозни заболявания. Постарайте се да избягвате общуването с такива болни и вземете мерки за профилактика. Поставете в този сектор метални вятърни чанове с шест тръбички.

 

Юго-Изток, летящи звезди 2-3:  През месеца в този сектор могат да възникнат проблеми във взаимоотношенията в семейството и приятелите. Тези звезди провокират спорове, караници и разногласия. Хората, които се намират под влиянието на този сектор, могат да станат жертва на измама или да бъдат въвлечени в сплетни. Сектора е неблагоприятен за възрастни жени, възможно е да се появят артритни болки. Съвета ми е, да прекарвате в този сектор, колкото е възможно по-малко време.

 

Северо-Изток, летящи звезди 6-7:  Намиращите се в този сектор през текущия месец, трябва да са подготвени, за съперничество и нездрава конкуренция. Възможни са кражби, затова засилете мерките за безопастност на имуществото в този сектор. Енергията на двете звезди може да провокира заболявания на белите дробове. Ако сте предразположени към такива заболявания, прекарвайте малко време или въобще избягвайте този сектор. За да отслабите влиянието на тези звезди, поставете съд със спокойна вода. Той, трябва да е открит и водата да се сменя през три дни.

Забележка: Вие ще сте под влияние на сектора, ако продължително време се намирате в него, спите, работите или там се намира входната врата на дома. Кухненската печка в този сектор също е предвесник за влияние на този сектор.

 

Пътувания в месеца на Заека
Постарайте се да избягвате продължителни пътувания в Северо-Западно и Юго-Източно направление. Придвижването до работа и обратно в рамките на града не влияят и не се отчитат. 

 
Ремонти
През този месец е нежелателно да извършвате ремонти в тези сектори от дома си: Юго-Запад, Запад, Северо-Изток и Северо-Запад

 

 Щастливите числа на месеца са: 3388, 6688, 8888
През този период пишете на хартия тези числа, използвайте ги за някакъв код, на мобилния си телефон например. Те ще ви помогнат да усилите под някаква форма желанията и целите си.

 

 Утвърждения за този период

Аз имам любов, аз имам щастие, аз имам изобилие!

Върви ми навсякъде и във всичко!

Аз вярвам в себе си!

Света ме обича и ме пази!

Любовта изпълва моя живот!

 

 

0
  • Напишете първият коментар :)

Коментирайте

Гост Неделя, 22 Септември 2019