„Не мога да ти кажа как да стигнеш,
мога само да ти покажа пътя"

Китайска мъдрост

Привличаме стройноста

Публикувано от на в Ритуали
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 7281
  • Абонирайте се
  • Печат

Кога при произнасянето на думата „диета” настръхваме, от мислите за отслабване ни напада тъга – значи е време да снижим напрежението. Отпуснете се и получете удоволствие, едновременно със снижаването на теглото.

 


 

Без оглед на външното любопитство и магичното докосване, тези техники са изцяло свързани с психологията. Те работят с нашето подсъзнание, настройвайки го към понижаването на теглото. След като имаме ниска самооценка и слаба сила на волята, трудно ще повярваме на себе си и в успешния резултат. Съмняваштият се мозък през цялото време твърди „Не, нищо няма да излезе, по-добре да се нахраним, защо ти е да слабееш – и така си си добре!”, или нещо друго, още по-малко обнадеждаващо.

Веселите техники на симорона ще ни позволят да прескочим подобен контрол от рационалната част на мозъка ни. Често тези техники, постигат положителни резултати, особено за слабите духом, емоционални хора.И не е ли удивително – те са построени на основата на психологически технологии. Както казват старите хора „клин, клин избива”.

Ритуал на симорона: Отслабваща стъпка

За да може да се проведе този симорон за вталяване, Вие ще трябва често да се разхождате самостоятелно. Но няма да се разхождате просто така, а с мисъл. По време на разходката мислено си повтаряйте: „ С всяка стъпка, аз ставам все по-стройна и по-стройна!!” Позволено е, когато се движите до работното си място, до магазина или просто да подишате въздух. Главното е да го правите, колкото е възможно по често.

Ритуал на симорона: „Зареждане” на вода

 

Ето един изключително полезен симорон за отслабване. Купуваме няколко бутилки с чиста трапезна или минерална вода (1-1,5 литра) Допустимо е да напълним и бутилки от напитки с чешмяна вода. По нататък на всяка бутилка залепваме хартия или хартиено тиксо с надпис: „За стройност”, „Минус 1 килограм”, „За снижаване на теглото”. Предварително отстраняваме всякакви етикети от продукта.

В празните бутилки наливаме чиста вода, желателно филтрирана или изстинала преварена вода.

Изпиваме по 1 бутилка „заредена” вода на ден.

Ритуал на симорона: Раздаване на килограми

Напишете на парична банкнота „1 килограм” – къде да е, в някое ъгълче на банкнотата, за да не се набива на очи и да не провали последващо плащане. Номинала на парите не е важен, може и дребни купюри. Броя на банкнотите, трябва да бъде толкова, с колкото килограма желаете да отслабнете. Например, искате да свалите 8 килограма – взимаме 8 „петолевки”, (примерно), и внимателно в ъгъла написваме „1 кг”.

След това отидете на черква, магазин и т.н. и раздайте своите излишни килограми. Великолепно действие, имащо изцяло благородни цели: да подадете милостиня и да отдадете ненужното от вашето тегло, на тези които се нуждаят от тях. Поглеждате, при вас теглото се редуцира, а у бедния човек се появяват пари за храна, от която той ще понапълнее.

Ритуал на симорона: Гел за отслабване


 

Необходимо е да закупите нов, неизползван от вас душгел. На мястото на етикета залепваме хартия с надпис „Антицелулит, отмиващ излишните килограми”. Тези думи е желателно, да се напишат с маркер в ярки цветове – червено, оранжево, неоново зелено, така, че погледа директно да е прикован от надписа.

Ежедневно се къпем с този душгел.

В заключение: Следва да разберете, че дадените методи не са панацея, но ще облегчат процеса на отслабването и ще го направят по-весело изживяване.

0
  • Напишете първият коментар :)

Коментирайте

Гост Неделя, 25 Август 2019