„Не мога да ти кажа как да стигнеш,
мога само да ти покажа пътя"

Китайска мъдрост

Фън шуй прогноза за месец Януари 2016

Публикувано от на в Фън шуй
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 5104
  • Абонирайте се
  • Печат

От 6 Януари до 04 Февруари продължава месеца на Земния Вол

 

 Снимката е собственост на art-fenshui.ru

 

Януари 2016 година е месец на Земния Вол, според китайския слънчев календар.

 

Земният Вол е в сблъсък с Дървената Коза през тази година. Това идва да покаже, че настоящият Януари, съвсем няма да е обикновен, и то за всички. Очакванията са, че в голямата икономика, ще се случат важни процеси, които ще окажат влияние на следващите няколко години.

 

Доколкото подобни стълкновения означават резки и не винаги приятни изменения, свързани с движението на Земята, то е възможно да се случат и произшествия в планинските райони.

 

Препоръчително е в този месец да не правите никакви „резки” движения. Въздържайте се от големи рискове, не се занимавайте с екстремни спортове, ако това е възможно. В този период, ще са налице различни проблеми, поради пренебрегване на опасносттите. Освен това,  се препоръчва да се обърне повече внимание на органите от стомашно-чревния тракт.

 

Особено чувствителни към енергията на месеца, ще бъдат хората, които имат в личната си карта Ба Цзи стълкновението Коза – Вол /Бик/.

 

Подобно стълкновение, няма да бъде еднозначно лошо за всички. Ако стихията земя е полезна за вашата карта, то от това противоборство е възможно да получите и добри резултати или ползи. Освен това, за хората родени в ден Метал Ян, Дърво Ян или Земя Ян – Вола се явява техен Личен Благороден Помощник. Тези персони могат да разчитат на допълнителна помощ от страна на познати и непознати за разрешаването на различни проблеми.

 

Хората, родени в Ден Тигър, ще изпитат влиянието на Вълшебника на Любовта. През този период те ще се наслаждават на романтични приключения. Късмета им в любовта, може да се усили от благоприятните разходки през периода.

 

Пресметнете своята карта Ба Цзи от сайта 8Zi.ru. Разгледайте, животните и стихиите, които присъстват във вашите стълбове на съдбата.

 

 ПЪТЕШЕСТВИЯ 

 

Западният сектор през Януари е крайно неблагоприятен. Това, както съм писала и в предишни статии се дължи на летящите звезди според китайската метафизика, по-точно фън шуй. Летящите звезди са особен вид енергия, която постоянно е в движение. Както и в живота, така и при тях има хубави и не до там моменти.

 

Звездите, също делим на такива с лоши и добри енергии. През този месец, както казах западния сектор приема и Годишната и Месечната звезда Жълта Петица. Тази енергия е относително най-неблагоприятна. Внимание трябва да отделят хора, които спят в този сектор на дома си, работят в този сектор в офиса си или вратата на дома или офиса се намира в този сектор.

 

Скандали, неприятности от нищо и за нищо, ще присъстват в ежедневието им. Ще говорите с някого и казаното няма да е понятно нито за една от двете страни. Съпроводено и с периода на Ретрограден Меркурии – от 05 Януари до 25 Януари, повярвайте ми, този месец, ще ни опъне нервите до краен предел.

 

Пиша тези редове, за да знаете, че нещата не са под ваш контрол. Приемайте случилото се нормално, прекъсвайте скандалите навреме, защото все още сме в годината на Козата и центъра на Вселената е Врящо котле от разправии, скандали и сакатлъци. Центъра се управлява от Звездата Тройка – раздори и скандали. Вече сте предупредени, значи сте и въоръжени. С търпение и разум. През този месец не се препоръчва да правите дълги пътувания в Западна посока, поради горните съображения.

 

Дадената препоръка, не се отнася за преходите в града или до работното място. Вече сме говорили на тази тема.

 

ПЕРИОД НА СТИХИЯТА ЗЕМЯ

 

От 17 Януари до 4 Февруари действа „периода на стихията Земя". През това време, не се препоръчва да се започва строителство, да се открива нов бизнес, да се правят сватби. Маловажни неща е допустиво да се извършват, но все пак трябва да са съобразени с избора на благоприятни дати за конкретни хора.

 

БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ ЗА МЕСЕЦ ЯНУАРИ

 

16  и 28 Януари – Като цяло са подходящи за позитивни дела, както за парични, така и от личен характер. Всяко действие, ще получи много добър старт и шансове за успех. Но, тези дни не са подходящи за лечение. Вероятни са проблеми заради противоположния пол.

Датите не са добри за родените в Годината на Заека. Тези хора, не трябва да разчитат на тях.

 

12 и 24 Януари – Подходящи дати за дългосрочни дела. За всичко, с което искате да се занимавате дълго и да получавате стабилни резултати.

Дните не са подходящи за родените в годината на Свинята или Глигана

 

НЕБЛАГОПРИЯТНИ ДНИ

 

8, 14, 20, 26 Януари  и 1 Февруари – В тези дни е неблагоприятно да започвате важни дела и работи. Възможни са трудности, препятствия и проблеми.

 

7, 19 и 31 Януари – Дните не са подходящи за голяма активност, организиране на празнични мероприятия и за начало на лечение. Използвайте ги за приключване на стари и недовършени работи. Правете равносметки на тези дни, така ще откриете и вероятни ваши собствени пропуски.

 

15 и 17 Януари Дни без богатство. Не са подходящи дни за важни парични дела, крупни финансови инвестиции и операции с валути, въобще с парични средства, дори злато.

 

17 и 29 Януари  Дни на Земното Наказание. Пренебрежителното отношение към делата, може да повлече със себе си и неприятни последствия. Дните не са подходящи за важни събития.

 

3 Февруари – Изнурителен Ден. Енергията е слаба и угасваща. Работите, предприети на този ден, впоследствие ще се развиват изключително трудно и тежко.

 

0
  • Напишете първият коментар :)

Коментирайте

Гост Неделя, 20 Октомври 2019