„Не мога да ти кажа как да стигнеш,
мога само да ти покажа пътя"

Китайска мъдрост

Фън шуй прогноза за месец Ноември 2015

Публикувано от на в Фън шуй
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 3684
  • Абонирайте се
  • Печат

От 8 Ноември до 7 Декември е месеца на Огнената Свиня

 

 Месец Ноември 2015 година е Месец на Огнената Свиня според Китайския слънчев календар. 

Древните китайци са оприличавали образа на Огнената Свиня със свещ, горяща и плуваща по вода. Освен това на водната повърхност се отразяват проблясващите лъчи на малката свещичка. 

Огнената Свиня се стреми да изглежда красиво и елегантно. Характера и е изтънчен и макар и вежлив се отличава с емоционална нестабилност. Огнената свиня с лекота се обижда и е склонна да се суети излишно, което не винаги е от полза за нея. 

Под влияние на такива енергии през този месец в мнозина ще се проявят подобни черти от характера им. 

За родените в ден Огън Ин или Огън Ян, Свинята ще се прояви, като Личният им Благороден Помощник. Тези хора през Ноември могат да разчитат на чужда помощ за разрешаване на проблем. 

Дивата Свиня е животно от класа „Пътешестващ Кон”. Родените в годината на Змията, Петела или Бика, през Ноември ще почустват някаква тяга към пътешествията, премествания и от този сорт. Вероятно ще им се появи възможност за дълги пътувания по лични или делови въпроси. 

Хората, родени в дните на Дракона, ще изпитат върху себе си влиянието на Вълшебника на Любовта. През този месец, те ще се наслаждават на любовни приключения. 

Съставете своята карта Ба Цзи и прегледайте какви елементи и животни има във вашите стълбове на съдбата. Картата можете да съставите и разпечатате на сайта 8Zi.ru След съставянето на картата, под нея има две квадратчета, поставете тикчета в тях и след това преведете имената на животните, ако не ги знаете.

 Пътешествия 

Не се препоръчва да пътувате на Запаз, поради наличието на звездата Жълта Петица в този сектор, през цялата година.

Вече знаете, че това правило важи само за дълги преходи. В рамките на града, тази препоръка не се взема впредвид.

 Благоприятните дати на месец Ноември 2015

 15, 27 Ноември – Това са чудесни дни за всякакви позитивни дела, както парични, финансови, така и от личен характер. Всяко действие ще получи добър старт и всички шансове за успех. Само в тези дни, НЕ е желателно да се връщат заеми или да се внасят суми в Банки.

Тези дни също така са неподходящи за родените в годината на Бика. 

11, 23 Ноември и 5 Декември – Тези дни са подходящи за дългосрочни проекти. За всичко с което искате да се занимавате дълго и да получавате стабилни и надеждни резултати.

Дните не са подходящи за родените в годината на Петела.

 Неблагоприятни дати

 9, 13, 21, 25 Ноември и 3, 7 Декември – В тези дни е неблагоприятно да се заемате с важни за вас дела. Възможни са препятствия и  проблеми. 

18 и 30 Ноември – Дните не са подходящи за голяма активност, организиране на празнични мероприятия и за начало на лечение. Тези дни можете да използвате за приключване на стари дела и за правене на равносметка. 

16 и 18 НоемвриДни без богатство – не се препоръчват за финансови операции и за важни парични дела.

 Прогноза за Летящите Звезди през Ноември 2015 по секторите на Дома

 Дадената прогноза разглеждайте в случай, че престоявате по-голяма част от деня в даден сектор. Например, ако там спите или работите. Или в този сектор е разположена входната врата. Ако не сте често в даден сектор и рядко използвате тези помещения или там се намират санитарните ви помещения или складови площи – знайте тези сектори въобще не ви влияят и за тях не трябва да се тревожите. 

 СЕВЕР

 Север през Ноември е добър „паричен сектор”. Тук можете да пребивавате често и да работите в този сектор. Северният сектор ще помогне особено на тези, които си изкарват прехраната с помощта на ума и интелекта.

ЮГО ЗАПАД

 Юго Запад е неблагоприятен сектор през Ноември. Тук се заселва „звездата на болестите”. Хората със слабо здраве е желателно да се задържат в този сектор, колкото може по-малко. По добре е тази стая да се избягва през този период. За да се отслаби влиянието на тази звезда, можете да поставите метална китайска камбанка, прозвъняваща от вятъра или какъв да е метален предмет в този сектор.

ЮГ 

През Ноември на ЮГ, както и предходния месец се задържа енергия, която способства пожароопасни ситуации. Ако в този сектор е разположена кухнята, камина или други източници на огъня – бъдете бдителни и осторожни. Дори цигара да забравите в този сектор, може да доведе до повреда и изгаряне на мебел или вещ. Ако тук е разположена спалня, то ще бъдат възможни простуди, настинки или проблеми с кожата. Също могат да възникнат изблици на гняв, поради емоционално пренапрежение. Дръжте емоциите под контрол! Като средство за защита можете да използвате предмети, принадлежащи към стихията на Земята. Например декоративни кристали или кашпа.

 ИЗТОК

Изтока през Ноември е благоприятен за спортисти, бизнесмени както и за активни, дори агресивни личности. За тези, които си пробиват път с „лакти”. Тези хора през Ноември, ще получат полза от Изтока, ако често се намират в този сектор.

 СЕВЕРО ИЗТОК

Северо Изток е много благоприятен през Ноември. Особено за кариерата. Този сектор ще помага за сдобиването с пари на тези, които разчитат на поддръжка от вишестоящите. Пребивавайте по-често в този сектор!

 ЗАПАД

Западът е неблагоприятен през цялата година. Използването на този сектор, може да доведе до проблеми, разпространяващи се през устната кухина.  Ако често се застоявате в този сектор, то могат да ви нападнат проблеми и неприятности възникващи от лоши навици , алкохолни зависимости и т.н. Употребявайте храна, съдържаща се  само от качествени продукти. Възможни са проблеми, свързани с „лошо общуване”. Като защита, можете да използвате през цялата година фън шуй средството „Вода, Сол и Монети”.

 СЕВЕРО ЗАПАД

Северо Западът през Ноември е умерено неблагоприятен. Тук се намира годишната „романтична енергия”. През този месец обаче, тя носи със себе си проблеми в отношенията между мъже и жени. За корекция използвайте съд с поставена в него сол до 2/3 и залята с вода.

 ЮГО ИЗТОК

 

Юго Изток е неблагоприятен. На боледуващите хора се препоръчва да престояват по-малко в този сектор. Особено страдащите от ревматизъм. Възможни са скандали между стари и млади жени в къщата. Ако в юги източния сектор на вашия дом се намира спалнята, то отчетете този факт и не създавайте конфликтни ситуации.

0
  • Напишете първият коментар :)

Коментирайте

Гост Събота, 19 Октомври 2019