„Не мога да ти кажа как да стигнеш,
мога само да ти покажа пътя"

Китайска мъдрост

РИТУАЛИ ЗА м. ЮЛИ – м. АВГУСТ 2015 г.

Публикувано от на в Ритуали
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 7622
  • Абонирайте се
  • Печат

Ритуал "Активиране на Паричната звезда"

 Ритуалът се състои от запалване на свещи в определео място и в определено време. Свещите могат да бъдат в различен цвят и размер. Няма специални изисквания.

 

Ако направите ритуала на 11 Юли в часа на Змията (слънчевото време по китайския календар е от 09:00-11:00, за град София от 09:27 до 11:27 часа), това ще привлече парите по какъв да е начин към вас.

Мястото на активация е  - северо-запад-2 или северо-запад-3.

Датата не е подходяща за родените в годината на Коня.

 

Втората дата е 25 Юли в часа на Козата (слънчевото време по китайския календар е от 13:00-15:00, за град София от 13:27 до 15:27 часа)

Мястото на активацията е - северо-запад-2 или северо-запад-3.

Датата не е подходяща за родените в годината на Маймуната. 

 

След изтичане на времето, указано по-горе, свещта трябва да се загаси и след това може да се използва в следващата активация.

Подробно за този ритуал ще прочетете в предишните статии за активации.

Времето трябва да се преизчисли от слънчево в местно. За живеещите в град София, местното време съм дала. Останалите ще потърсят информация за преизчисляване в интернет.

Секторите за извършване на ритуала се определят, като се наложи карта с наложением 24 направлений върху плана на дома.

 

Ритуал "Птица падаща в гнездо"

 

 Този ритуал се състои в това, да седнете в нужния сектор на своя дом или офис и да престоите така, удобно нужните два указани часа. Трябва да сте разположени максимално близко към външната стена на жилището или офиса. Колкото по-близко сте към този периметър, толкова по-силна и благоприятна ще бъде енергията която ще получите.

 

В това указано време, можете да работите, просто да си седите или да направите няколко важни телефонни обаждания. Възможно е просто да се отпуснете удобно, да погледате телевизия, да почетете книга, да медитирате, мечтаете или да мислите за най-съкровените си желания.

  

На 31 Юли в часа на Маймуната  (слънчевото време по китайския календар е от 15:00-17:00, за град София от 15:27 до 17:27 часа), ще бъде полезно да се намирате в Юго Източния сектор на дома или офиса.

 

Подробно за ритуала "Птица падаща в гнездо" можете да прочетете в предходните статии за ритуали.

 

Сектора за провеждане на ритуала "Птица падаща в гнездо" се определя чрез налагане на квадрата Ло Шу върху плана на дома, т. е. По големите 8 дворци на дома. 

Ритуал "Разходка през Чудесните Врати"

 На 15 Юли в часа на Змията (слънчевото време по китайския календар е от 09:00-11:00, за град София от 09:27 до 11:27 часа), разходка в посока Юго-Запад, ще бъде благоприятна за дела, свързани с получаване на печалби, придобиване на богатства.

 

На 23 Юли в часа на Змията (слънчевото време по китайския календар е от 09:00-11:00, за град София от 09:27 до 11:27 часа), разходка в посока Юго-Запад от мястото в което живеете или работите, ще донесе късмет в делата, свързани с реклама, израстване, публични мероприятия и представяния. Или по друг начин казано, там където е необходимо да се покажете в благоприятна светлина. 

Ритуал „Разходка за романтичен късмет”

 На 16 юли в часа на Заека (слънчевото време по китайския календар е от 05:00-07:00, за град София от 05:27 до 07:27 часа) благоприятна прогулка в Северо-Восточном направлении.

 

25 июля в час Петуха (солнечное время с 17:00-19:00), ще бъде благоприятно да се разхождате в посока Запад от мястото където се намирате в момента, като след разходката се върнете отново на същото място.

 

За това, какви правила е необходимо да съблюдавате, когато се разхождате през Чудесните или Чудните Врати, ще трябва да потърсите в статиите, публикувани в раздела Ритуали.

 

 Желая на всичките си читатели успешни ритуали и божествен късмет!

0
  • Напишете първият коментар :)

Коментирайте

Гост Неделя, 18 Август 2019