„Не мога да ти кажа как да стигнеш,
мога само да ти покажа пътя"

Китайска мъдрост

Какво привлича мъжете?

Публикувано от на в За жената /бизнес дама/
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 8084
  • Абонирайте се
  • Печат

Втази статия ще разкрием най-важната тайна, интересуваща абсолютно всички жени живеещи на планетата – кое повече от всичко привлича мъжкия пол?

Самоуважение

Хората от недалечното минало ще кажат, че жените трябва да застанат зад мъжа, да бъдат неговата „шия”, да отгатват неговите мисли, да предусещат желанията му. Мъжете обаче, не са немощни старци и не са деца. Самоуважението на жената, предизвиква у тях възторг и неимоверно привличане. Именно върху собственото си самоуважение, жените строят здрави и крепки отношения.

Женственост

Мъжът търси своята половинка, а това означава, че тя трябва да е женствена. Може да се каже, че това е лоша шега с природата на мъжете. Нали във всичко останало те отдават предпочитание на бруталността. Тъмни цветове, твърди игри, силни напитки и шампуани, включващи в себе си пяна за бръснене и прах за пране. И само когато става дума за избор на жена, мъжете започват да мечтаят за розови дантели и къдрици.

Изражение на лицето

Всяко момиче намира в лицето си, нещо, което не и харесва. Тогава тя започва да си мисли, че целия свят е зает само с едно, да се ужасява от „прекалено големия” и нос. Мъжете не са от тези. Те възприемат лицето изцяло, обръщат повече внимание на емоцията, запечатана на него. Към това добавят и прекрасната си способност да четат по очите. прекрасно читают по глазам. Понякога, това което виждат в погледа на жената ги побърква.

Красота

От пръв поглед, при първа среща, мъжа оценява женското тяло. Затова, всяка здравомислеща жена, мечтаеща за женско щастие, трябва винаги да полага грижи за своето тяло и да поддържа перфектен тонус. По този начин, на момичетата е разрешено да прилагат забранени действия. Такива като, къса поличка, падащо рамо на блузката, цепка на крака. За мъжете такива дреболии се считат като супер сексуални. Мъжете оценяват и харесват у жените сексуалността и умението да използват прелестите на собственото си тяло.

Добри обноски

Добрите маниери обезоръжават. Жените с добри обноски, привличат мъжете способни да ги оценят. Следователно това са мъжете с добро възпитание и от добро семейство. Добрите обноски са отлично решение за намиране на човек, с който ще им бъде интересно през целия живот. Истина е, че така наречените мъже - „портфейл с крака”, по скоро не се интересуват от жени с добри обноски.

Доброта

Всеки мъж подсъзнателно и съзнателно търси добра жена. Нали заедно с нея ще възпитават децата си, ръка за ръка. Затова не се стеснявайте да демонстрирате пред мъжа, своя добър нрав, това ще го предразположи.

Независимост

В някакъв момент от вашите отношения, мъжа обезателно ще трябва да сподели с вас част от вашите несполуки. И тук е парадокса – това ще се случи по-бързо, ако мъжа разбере, че пред себе си има независима жена. И това е понятно, силният и умен мъж не иска да има до себе си неуравновесена жена, той иска да види партньор, с който да върви през живота ръка за ръка.

0
  • Напишете първият коментар :)

Коментирайте

Гост Неделя, 20 Октомври 2019