„Не мога да ти кажа как да стигнеш,
мога само да ти покажа пътя"

Китайска мъдрост

Фън шуй прогнозиране – разходки през Мистичните Врати Ци Мен Дун Цзя

Публикувано от на в ЦИ МЕН ДУН ЦЗЯ
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 6432
  • Абонирайте се
  • Печат

 

 

Магическите или Мистически Врати наричани Ци Мен Дун Цзя е древна техника, която е основана на разпределението на енергията във времето относно осемте страни на света. Ако с помощта на Фън Шуй се създават условия за привличане на благоприятната енергия в дома, то с помощта на Мистичните врати Ци Мен, можете да преминете през тях в нужното време и нужното място. И ако просто го направите, ще подобрите своя късмет.

 

Промените във Фън Шуй обикновено се проявяват по-късно, но имат продължителен ефект. Мистичните Врати Ци Мен дават по-силен резултат, но за по-кратък срок. По този начин тези две метафизични изкуства се допълват взаимно.

 

Малко история

 

Тази техника е използвана още от древните китайски пълководци, за да поддържат великите си победи. Изкуството на Мистическите Врати Ци Мен Дун Цзя е още по-древно от Фън Шуй. Някои историци предполагат, че то е възникнало по времето на древните велики империи на Египет и Вавилон.

 

Потенциалните възможности на всичките техники Ци Мен са неизчерпаеми, а кратковременните двучасови разходки в дадено направление е една от техниките за натрупване на късмета.

 

Какво ни носят разходките през Мистическите Врати?


 

Разходките по Ци Мен са изключително прости за изпълнение, безопасни и полезни. Освен това, движението е полезно за здравето във всеки случай.


Какви резултати да очакваме? За всеки човек биват различни, в зависимост от това, какви са целите и плановете му за дадения момент. За някои възможността да си намери работа, ще нарасне. Друг може да започне романтична връзка, или да забележи благоприятно развитие на досегашните си отношения.

 

Важно за постигане на резултати – в главата си, задължително трябва да имате определена цел. Та нали Ци Мен е било предназначено за войни. Поради тази причина, по време на разходките е необходимо да се концентрирате над собствената си цел. Дали това ще бъде стремеж за добиване на по-висок жизнен статус или да спечелите повече пари, или да срещнете човека до себе си – за всеки е различно.

 

В такъв случай, Вие обезателно ще получите резултати.
 
Ако нямате конкретна цел, то в резултат на разходката ще повишите общия тонус на организма си, което също не е лошо.

 

И така, движейки се в нужното време и в нужното направление, ще попиете Благоприятна енергия Ци, която ще подобри общото Ви ниво на късмет.

 

 Приготовления за разходката по Ци Мен

 

·         Първоначално се възползвайте от приложението за карти на  Google. Намерете карта на  вашия дом, къща или блок. Можете да я разпечатате, ако имате такава техническа възможност. Вижте какви са направленията.

·         Ако имате шаблон  с 24 Планини, то можете да го разпечатате и да го наложите върху картата от предишната точка.

·         Това действие, ще трябва да го направите един път и след това запазете картите с начертаните направления. Те ще са ви нужни за бъдещите разходки, ако са подходящи за вас.

 

За разходките се избира не едно от 24-те направления, а едно от осемте основни. Това са: Север, Юг, Изток, Запад, Северо-Изток, Северо-Запад, Юго-Изток и Юго-Запад. Всеки основен сектор има по три дяла. Те са надписани например С1 – Север1, 2 и 3. Ако посоката е  Юго-Запад, не е важно дали е ЮЗ1, 2 или 3. Целият Юго-Западен сектор е подходящ.

 

 

·         След като узнаете времето и мястото на преминаване на благоприятната енергия, вие  по-рано намерете на своята карта необходимия ви сектор. Потърсете някое кафене или заведение в този сектор и се отправете на „лов за късмет”.

·         Това може да бъде кафене или парк. Казано просто, там където можете да пристигнете, да се установите /да поседнете/ и да прекарате време около 30-45 минути.

 

Кога да излезете за разходката по Ци Мен?

 ·         От дома си трябва да излезете около 15-20 минути след започване на двучасовия период, но не по-рано.

·         Преди да излезете от дома си или от друго място – било офис или друго, трябва да сте били на същото място два или три часа там, преди разходката.

·         Слънчевото стандартно време, трябва да се превърне задължително в местно време. За София към стандартното слънчево време се добавят 27 минути, за да се получи местното време.

 

Как правилно да се разхождаме по Ци Мен?

Към избраната точка трябва да се движим някъде около 15-20 минути. Кафене, заведение или парк на повече от това време не са подходящи. Траекторията на движението не е важна. Можете да се движите по всякакви обходни пътища, но важното е в края на разходката да сте на подбраното от вас място.

 

Пристигайки на мястото се разположете удобно за 20-30 минути. Колкото повече време прекарате на това място, толкова повече благоприятна енергия ще „попиете”.

 

Ако сте се установили в кафене или ресторант, поръчайте си чашка кафе или друга напитка. Ще бъде добре, ако извършите някакво действие във връзка със заплануваните си цели. Позвънете на някого, свързан с вашия план, измислете си някаква идея. Или просто поразмишлявайте за нещо позитивно.  

 

Не се заседявайте прекалено дълго, няма смисъл. 20-30 минути, преди да изтече двучасовия период, трябва да се отправите обратно към мястото откъдето сте тръгнали. Върнете се към своята ежедневна работа. Пътя за връщане не е важно да е същия. Вие вече сте попили благотворна енергия Ци в достатъчно количество, а сега е време да действате!

 

Приятни занимания на сайта darsibg.com

 

Великолепие от Фън Шуй за Вас! 

0
  • Напишете първият коментар :)

Коментирайте

Гост Вторник, 22 Октомври 2019