„Не мога да ти кажа как да стигнеш,
мога само да ти покажа пътя"

Китайска мъдрост

Подробно за Активирането на Паричната Звезда

Публикувано от на в Ритуали
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 7922
  • Абонирайте се
  • Печат

Прекрасен ден Ви желая!

 

Аз съм Румяна Иванчева.


Вчера разговарях с читатели на сайта, които споделиха, че не е ясно, как точно и къде да правят активациите и че се затрудняват при определяне на мястото за активиране на паричната звезда.


Днес ще говоря за това как да Активираме паричната звезда!

Тази активация е любима на повечето посетители и в случай, че тя е изпълнена правилно, мнозина се радват на допълнителни доходи, повече поръчки от клиенти. Някои дори намират пари и то направо на улицата. Ефекта от активацията настъпва много бързо и това е нейното предимство, пред всякакви промени съгласно фън шуй, за които се налага определен откъслек от време в което да се задейства тяхното влияние.

 

И така, нека отново разясня, какво означава посочената активация – това е просто действие в необходимото време и място да запалим свещ за някакво време, което е предварително указано. Става въпрос за два часа.

 
Когато двата часа преминат, свещта се загасва. Важно е да знаем, че свещта не се духа, а се загасва с пръсти. Както вече съм писала, размера и цвета на св
eщта няма особено значение за изпълнение на ритуала. Според китайската метафизика, цветовете също имат значение, така че от тази гледна точка могат да се използват например конкретно свещи със зелен или златен цвят. Но, ако нямате под ръка, всяка друга, ще върши същата работа.


И сега, най-трудната част за читателите на сайта: определянето на сектор за активация. Който вече е разглеждал шаблона „24 Планини”, е видял, че в кръга от 360 градуса са отбелязани осемте посоки на света. Всяка посока представлява 45 градуса, които са разделени от своя страна на три равни части. Те са отбелязани като например Ю1, Ю2 и Ю3.

 

Когато наложите шаблона върху предварително изготвената от Вас карта на жилището си, като съедините центъра на картата с центъра на жилището и насеверите, след отчитане на посоките на света. Това ще направите, като застанете в центъра на жилището с компас. Търсите исканата посока в жилището си, определяте точното място на поставяне на свещта.

 

Мястото за поставяне на свещта е на около 50-60 см., от външната стена на дома Ви. Ако този сектор отсъства от жилището Ви, следва, че Вие не можете да правите посочената активация.

Когато извършвате активации, моля да внимавате при избора на деня на активация. Какво имам впредвид? Проверете датата на активацията в сайт по ваш избор. Например
mingli.ru . Трябва да знаем каква енергия носи посоченият ден. Казано накратко има дни наречени „Грабители на Богатството”. Те съвпадат с Елемента на Господаря на Деня.

 

Пример: Ако сте родени в ден Дърво, не правете активация в дните на Дървото, дните със знак Тигър и Заек. Тигърът представлява стихията Дърво Ян, а Заека е Дърво Ин.

 

Ето и в кои дни ще е възможно да активираме Паричната Звезда през месец Юли


На 16 Юли в часа на Козата (според слънчевото време от 13:00 до 15:00, за София 13:27 до 15:27 часа) или пък в часът на Кучето (19:00 до 21:00, за София 19:27 до 21:27 часа). Секторът за Активиране е Северо Запад 2 и Северо Запад 3. В някой от секторите палим свещичка.

 

Активацията не могат да правят родените в годината на Змията или в ден със стихия Земя или Вода.

На 20 Юли в часът на Заека (според слънчевото време от 5:00 до 7:00, за София 05:27 до 07:27 часа), в часът на Кучето (от 19:00 до 21:00 часа) или в часа на Плъха (слънчево време 23:00 до 01:00 часа). Палим свещичка в Сектор Северо Запад 2/3.

Активацията не е подходяща за родените в годината на Петела или в ден Дърво или ден Вода

Забележка: Тази Активация, можете да направите дори три пъти в един и същи ден, стига да съблюдавате правилата, посочени по-горе.

 

Ритуалите за активиране на различни видове помощ от Благородни хора, сгряване на Паричната звезда, търсене на работа и други, са изключително интересни, а ефекта е зашеметяващ.

 

Бъдете приятели на ритуалите!


0
  • Напишете първият коментар :)

Коментирайте

Гост Понеделник, 09 Декември 2019