„Не мога да ти кажа как да стигнеш,
мога само да ти покажа пътя"

Китайска мъдрост

РИТУАЛИ ПО ЦИ МЕН ДУН ЦЗЯ ЗА МЕСЕЦ ЮНИ

Публикувано от на в ЦИ МЕН ДУН ЦЗЯ
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 4761
  • Абонирайте се
  • Печат

Ритуал "Активиране на Паричната звезда”

 

Ритуала се състои в запалване на свещи в определено място и в определено време. Запалените свещи могат да са с различна големина и цвят. След приключване на ритуала, те могат да се използват за следващ такъв.

 

Ако направите този ритуал на 8 Юни в часа на Маймуната (според слънчевият календар това е времето от 15:00-17:00 часа, а за София това е времето 15:27 – 17:27 часа), то вие ще привлечете появата на пари във вашето семейство, по какъв да е начин.

Мястото на активацията е Северо Изток 2 или Северо Изток 3.

Датата не е подходяща за родените в годината на Тигъра.

 

На 27 Юни в часа на Козата (според слънчевият календар това е времето от 13:00-15:00 часа, а за София това е времето 13:27 – 15:27 часа)

Мястото на активацията е – Северо Изток 2 или Северо Изток 3

Датата не е подходяща за родените в годината на Дракона. 

 

Препоръчва се времето за провеждане на ритуала да се преизчисли от слънчево във местно време за всеки човек. За град София съм дала часа за начало и часа за край. То винаги е с 27 минути по късно от слънчевото време. Останалите ще трябва да намерят и преизчислят времето през интернет приложение за целта.

Секторите за местата на ритуала се определят чрез налагане на шаблона за направление, наречен 24 Планини, върху плана на дома или апартамента, или квартирата ви.

 

Ритуал "Птица падаща в гнездо"

Този ритуал се състои в това, да седнеш в необходимия сектор на своя дом или офис и да прекараш в това състояние два часа. Трябва да сте разположени възможно най-близо до външната стена на даденото помещение. Колкото по-близко сте до външния свят, толкова по-силно ще бъдете повлияни от благоприятната енергия.

 

През това време можете да работите или да седите на едно място и да направите важни телефонни разговори. Можете да гледате телевизор, да четете книга, да медитирате или да мечтаете. Може и да мислите за най-заветните си цели и желания.

 

На 11 Юни в часа на Козата (според слънчевият календар това е времето от 13:00-15:00 часа, а за София това е времето 13:27 – 15:27 часа, ще бъде полезно да прекарате време от два часа в Източната част на дома или офиса.

 

На 14 Юни в часа на Дракона  (според слънчевият календар това е времето от 07:00-09:00 часа, а за София това е времето 07:27–09:27 часа) ще бъде полезно да прекарате време от два часа близко до Южната част на дома, стаята или офиса.

 

Този ритуал се извършва с цел да спечелите от лотария или да сбъднете ваши съкровени мечти. През това време, трябва да мислите главно за вашето желание или мечта. Отпуснете се и се съсредоточете.

 

Ритуал "Разходка през Чудесните врати"

 

На 16 Юни в часа на Петела (според слънчевият календар това е времето от 17:00-19:00 часа, а за София това е времето 17:27 – 19:27 часа) Разходката трябва да се осъществи в Северо Източно направление. Тя ще бъде благоприятна за какви да е дела. През времето на разходката мислете за вашето желание, помогнете на Вселената да разбере, какво точно желаете.

 

На 28 Юни в часа на Козата (според слънчевият календар това е времето от 13:00-15:00 часа, а за София това е времето 13:27 – 15:27 часа) разходка на Юг, ще ви донесе късмет в работите, свързани с публични мероприятия, представяния и развлечения. Изобщо там, къдете трябва да представите себе си в благоприятна светлина.

 

Разходки за романтичен късмет

 

На 11 Юни в часа на Заека (според слънчевият календар това е времето от 05:00-07:00 часа, а за София това е времето 05:27–07:27 часа) е благоприятна разходката в Южно направление.

 

На 23 Юни в часа на Змията (според слънчевият календар това е времето от 09:00-11:00 часа, а за София това е времето 09:27–11:27 часа) е благоприятна разходката в Източно направление.

 

За това, какви правила, трябва да съблюдавате при разходките през Чудесните врати, можете да прочетете на страницата на сайта darsibg.com в раздела Ци Мен Дун Цзя /Разходки по Ци Мен/

 

Нека винаги бъдетезаобиколени от превъзходен фън шуй! Късметлийски месец!

 

Хареса ли ви статията? Направихте ли някоя от разходките вече? Убедихте ли се, че тзи техника работи? Ако не сте, проверете в този месец! Споделете с ваши приятели! Изберете вашата социална мрежа, направете приятелите си щастливи!

 

 

 

0
  • Напишете първият коментар :)

Коментирайте

Гост Четвъртък, 14 Ноември 2019