„Не мога да ти кажа как да стигнеш,
мога само да ти покажа пътя"

Китайска мъдрост

Ритуал "Парична Активация"

Ритуалът се състои от запалване на свещи на определено място и в определено време. Запалената свещ, може да е с различен размер и цвят. След изтичане на времето на ритуала, свещта трябва да се угаси , а след това можете да я използвате за следващ такъв.

 

Ако запалите свещ на 28 Януари в часа на Дракона (српоред китайския слънчев календар от 07:00-09:00 часа, времето за София е 07:27 до 09:27 часа)

Мястото на активацията е Юго-Запад.

Датата не е подходяща за родените в годината на Заека.

...
Посещения: 4487
0

Ритуал "Активиране на Паричната звезда”

 

Ритуала се състои в запалване на свещи в определено място и в определено време. Запалените свещи могат да са с различна големина и цвят. След приключване на ритуала, те могат да се използват за следващ такъв.

 

Ако направите този ритуал на 8 Юни в часа на Маймуната (според слънчевият календар това е времето от 15:00-17:00 часа, а за София това е времето 15:27 – 17:27 часа), то вие ще привлечете появата на пари във вашето семейство, по какъв да е начин.

Мястото на активацията е Северо Изток 2 или Северо Изток 3.

...
Посещения: 4767
0

 

 

Магическите или Мистически Врати наричани Ци Мен Дун Цзя е древна техника, която е основана на разпределението на енергията във времето относно осемте страни на света. Ако с помощта на Фън Шуй се създават условия за привличане на благоприятната енергия в дома, то с помощта на Мистичните врати Ци Мен, можете да преминете през тях в нужното време и нужното място. И ако просто го направите, ще подобрите своя късмет.

 

Промените във Фън Шуй обикновено се проявяват по-късно, но имат продължителен ефект. Мистичните Врати Ци Мен дават по-силен резултат, но за по-кратък срок. По този начин тези две метафизични изкуства се допълват взаимно.

...
Посещения: 6571
0