„Не мога да ти кажа как да стигнеш,
мога само да ти покажа пътя"

Китайска мъдрост

Прогноза за месец Март 2016 год. Според Фън шуй

Публикувано от на в Фън шуй
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 6573
  • Абонирайте се
  • Печат

Предстои месеца на Металният Заек - 5 Март – 4 Април

Най-после ни предстои един не толкова тежък месец от 2016 година – Месеца на Металният Заек, според китайският слънчев календар.

Металният Заек е символ на стила, елегантността и знака, който обича скъпите и скъпоценните предмети и вещи. Заека не се отличава с изключителна жизнена сила, но пък той е предприемчив, обича новаторството и всичко свързано с креативността и творчеството. Металният Заек е свързан с любвеобвилността и леките флиртове, както и любовните приключения на къса дистанция.

През този месец, както вече знаем, хората ще бъдат подложени на този род енергии и подобни черти от характера на хората, ще бъдат съпътстващи.

Една от представите ни за Металическият Заек е изящен остър нож, проникващ в тялото. Това показва, че през периода, ще нарасне вероятността от порезни рани с остри предмети, също и хирургически операции. Особено актуално е за тези, които имат в своята карта Ба Цзи животни – Заек и Петел, намиращи се един до друг. Независимо дали са в Небесния Ствол или Земната клонка. Знаем вече, че тези животни са в противоборство и конфликт и това се очаква.

Заекът е естествено страхливо животно, а Металният Заек символизира „удар в гърба”. Това означава, че хората ще говорят едно, но ще действат противоположно на това, което говорят. Откритото противостояние ще отстъпи място на задкулисни договорки и интриги. Като прехвърлим тази тенденция както в Световен мащаб, така и в нашата страна, очакванията са за подмолни игри и неспазване на примирия, различни обещания и след това извъртане, компромати за лидери и не до там важни персони. Предупреждение: Преди да вземете, каквото и да е важно решение, не трябва да се доверявате изцяло. Проверете дадената информация, дори да Ви се струва, че е вярна на сто процента. Не прибързвайте и съберете повече доводи, презастраховайте се с допълнителни клаузи в договори и т.н. 

За родените в ден Вода Ин или Вода Ян – Заека се явява Личен Благороден Помощник. Тези хора през Март, могат да разчитат на допълнителна помощ при разрешаването на даден проблем. 

Заекът, също така е животно от класа на „Цвят на Романтиката". Хората родени в годината или деня на Тигъра, Коня и Кучето, ще почувстват собствената си харизма в лицето на тази енергия. Месеца, ще е добър за търсене на липсващата им половинка или романтични срещи.

Хората, родени в деня на Плъха, ще изпитат влиянието на Вълшебника на Любовта. Те също ще се наслаждават на внимание от противоположния пол и любовни приключения. 

Освен това, за всички знаци, късмета в любовта може да се усили чрез разходки в благоприятните посоки и часове. 

Пресметнете своята карта Ба Цзи и разгледайте какви животни имате в нея. Можете да го направите на сайта 8Zi.ru

ПЪТЕШЕСТВИЯ

През Март не се препоръчва да пътувате в посока Юг. През този месец Месечната звезда Жълта Петица е в това направление. Като се вземе впредвид и, че годишната звезда жълта Петица е в посока Северо изток – пътуванията и в тази посока са нежелателни. Петицата е звездата на неприятностите, понякога и на нещастията, и това е причината постоянно да повтарям и да предизвиквам внимание от ваша страна. Метала през 2016 год. Е слаб, а това означава при продължителни пътувания неприятности с автомобили, самолети, влакове и водни съдове. Придвижванията в границите на града и околностите, вече знаете не се влияят от тези препоръки.  

ПЕРИОДИ НА ЗАТЪМНЕНИЯ

През Март се очакват две затъмнения Слънчево на 9 Март и Лунно, на 23 Март.  В тези дни енергията е извънредно силна и непредсказуема. Следователно и опасна. Не планирайте в тези дни важни събития или действия. В дните на затъмненията не наблюдавайте по никакъв начин случващото се с небесните тела. Народно поверие е, че една минута наблюдение на затъмнение е равно на една година лош късмет.

Дните в промеждутъка между затъмненията от 9 до 23 Март, също са белязани с негативна енергия. Препоръчително е да не предприемате, особено важни решения и действия. Дните са опасни, не както дните със затъмнения, но доволно неприятни за значителни действия и особено за нови предприятия. 

БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ ПРЕЗ МАРТ 2016

18 и 30 Март – като цяло, благоприятни за всякакви позитивни работи, както финансови, така и от личен характер. Добър старт за всяко действие и шанс за успех.

Датите не са подходящи за родените в годината на Змията.

14 и 26 Март – подходящи дни за дългосрочни дела. За всичко, с което искате да се занимавате дълго и да получавате добри резултати и стабилни доходи. Не използвайте тези дати за краткосрочни дела, които желаете да завършите бързо. Възможни са забавяния и промяна в хода на събитията.

 Датите не са подходящи за родените в годината на Вола.

НЕБЛАГОПРИЯТНИ ДНИ

16 и 28 Март – не започвайте важни неща през тези дни. Трудности, препятствия и проблеми са напълно възможни.

21 Март и 2 Април – дните не са подходящи за голяма активност, организиране на мероприятия, за начало на лечение също. Използвайте ги за приключване на стари, недовършени работи.

9 и 23 Март – дни на Слънчево и Лунно Затъмнение. Енергиите са нестабилни и подтискащи. Пиене и ядене, релакс. Не предприемайте сериозни задачи.

7, 19 и 31 Март – Дни на Наказание за Неблагодарността. Носят със себе си конфликти и неуважително отношение. Бъдете сдържани в тези дни. Всичко, което волно или неволно сте допуснали в последните десет години, във вид на неблагодарност, ще се повтори с пълна сила. Благодарете за всичко всеки ден, за да смекчите наказанието. Бъдете смирени, помолете се сутрин, запалете свещичка в черква или дарете милосърдие.

15 и 17 Март  Дни без Богатство. Не са подходящи за започване на нов бизнес, за инвестиции или важни финансови операции.

19 Март – Разединяващ Ден. Не е благоприятен за свадби, преместване в ново жилище или квартира и всякакви други работи.

ПРОГНОЗА ЗА ЛЕТЯЩИТЕ ЗВЕЗДИ ЗА МЕСЕЦ МАРТ ПО СЕКТОРИТЕ НА ДОМА

Прогнозата по секторите на дома се разглежда при условие, че пребивавате в даден сектор продължително време. Например там спите или работите. Или на това място е входната врата. Ако не ползвате дадено помещение или там се намират санитарен възел или складови помещения, то тогава, тези енергии, на вас не ви влияят.

СЕВЕР

На Север, ще се намира агресивна енергия, която ще бъде полезна само за „твърдите хора”. Такива, като служителите в силови или военни ведомства. За останалите хора, честото престояване на Север, може да донесе неприятности. Като средство за корекция поставете съд със солена вода в този сектор. 

ЮГО ЗАПАД

В Юго Западния сектор прелита паричната енергия и енергията на зараждащата се любов. По-често пребивавайте в този сектор! За да подхраните енергията, поставете в този сектор движещ се предмет – часовник с махало, котка, с движеща се лапа или друго дизайнерско махало. Въздействието на тази енергия, ще прави хората по-млади, непосредствени и влюбени, като младежи. 

ЮГ

През Март, Юг е неблагоприятен. Честото престояване може да донесе проблеми с представителите на властта, болки в главата, мигрена. Ако не можете да промените мястото на спане или работа, поставете защита – специалното средство на фън шуй – Вода, Сол и Монети.

ИЗТОК

В Източния сектор се настанява Паричната енергия. Парите, ще идват с лекота, приятно и с усещане на щастие и радост. Бъдете в този сектор по-често! Поставете в този сектор движещ се предмет, за да усилите действието на енергията.

СЕВЕРО ИЗТОК

Северо Изток е неблагоприятен през цялата 2016 година. През този месец той ще носи проблеми, свързани с аморално поведение. Ако не можете да промените мястото на спане или работа, поставете защита – специалното средство на фън шуй – Вода, Сол и Монети.

ЗАПАД

Западът през този месец може да провокира прекомерно влечение към хазарт. Поради това, ще е налице желанието за необмислен риск и увлечение към лесни печалби. Бъдете по-сдържани и внимателни, ако се намирате в този сектор.

СЕВЕРО ЗАПАД

Северо Запад носи енергията на болестите, повишена вероятност за съдебни спорове, проверки и неприятности с ведомства. Особено уязвими, могат да се окажат „жени на възраст”. Ако имате възрастни майки или роднини, намиращи се в този сектор ги преместете в друг, за да избегнете здравословни проблеми и непредвидени разходи. Избягвайте сектора Северо Запад!

ЮГО ИЗТОК

Юго Изток е отличен сектор през Март. Той е подходящ за подобряване на отношенията и за зачеване на дете. Годината е превъзходна за раждане на деца, така, че двойките, които желаят да имат дете вундеркинд, могат да използват сектора за зачеване.

НЕБЛАГОПРИЯТНИ СЕКТОРИ ЗА РЕМОНТ ПРЕЗ МАРТ 2016 ГОДИНА

През Март 2016 е неблагоприятно да правите ремонт в следните сектори: СЕВЕРО ИЗТОК, ЗАПАД, СЕВЕРО ЗАПАД 1, СЕВЕРО ЗАПАД 2, ЮГО ЗАПАД, ЮГ, ЮГО ИЗТОК 2 И ЮГО ИЗТОК 3.

 

 От гледна точка на фън шуй, за ремонт се счита нарушаването на целостта на стени, пробиването, разрушаването, издълбаване на дупки, забиването на пирони и всякакви строителни работи, предизвикващи вибрации на стените. Боядисването на стени и тавани, както и лепенето на тапети можете да правите, без да отчитате влиянието на секторите.

 

 

0
  • Напишете първият коментар :)

Коментирайте

Гост Вторник, 22 Октомври 2019