„Не мога да ти кажа как да стигнеш,
мога само да ти покажа пътя"

Китайска мъдрост

Прогноза за месец Февруари 2016 година, според китайската метафизика

Публикувано от на в Фън шуй
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 5214
  • Абонирайте се
  • Печат

Месец на Металният Тигър

Този месец ще продължи от 4 Февруари до 4 март 2016 година. 

 

Настъпиха вече няколко от дните на този , както вече сте усетили сами, не просто месец, а изпъстрен с всевъзможни приятни и не до там неща. Енергиите през този месец ще бъдат прекалено силни и в същото време изпълнени с конфликти, емоционални проблеми и агресия. Пазете си нервите, все още сме в началото на един не лек път. Съвета ми към Вас е да запазите самообладание, да склоните глава и да отстъпите,  с цел да запазите душевното си равновесие.

Пазете финансите си, бъдете внимателни в операциите с тях. Не влагайте пари в съмнителни проекти и се погрижете за тяхното здраве. Не рискувайте! Звездата на Великия Потребител, ще Ви изкушава да се впускате в необмислени покупки. Сега не е време за това!

Бъдете внимателни зад волана и на дълъг път. Всичко, което до сега сте правили на път и е било ненаказуемо, сега ще бъде във Ваш ощърб.

През месеца ще е налице и така нареченото Огнено Наказание. То произтича от стълкновението между Метал и Огън и Дърво и Метал. Участват три изключително силни янски стихии и те помежду си са в конфликт. Това Наказание има и друго име – Наказание за Неблагодарността.

Проблемът не е в Тигъра или Маймуната, проблема е в нашето негодувание срещу нещо. Усещането, че Светът нещо не Ви е додал, отсъствието на някои хормони на тази основа. Какво е лекарството?

Трябва да започнете да БЛАГОДАРИТЕ! С пробуждането си от сън, намерете лист и започнете да записвате за какво благодарите – за вчерашния ден, за всички прости неща, на хората с които работите или които са около Вас. Така ще запълните тази пустота, трябва да се чувства тази Благодарност със сърцето и дущата. Когато Благодариш, постави ръката си на сърцето.

 

 ПРОГНОЗА ЗА СЕКТОРИТЕ НА ДОМА

 

Сектор Север - годишна и месечна звезди 7-7

Комбинацията на тези звезди съветва да вземете предпазни мерки по съхранение на имуществото си. Това е валидно, ако Вие пребивавате в този сектор дълго време. Възможен е риск от пожари. Това следва да ни напомни за работата с електроуреди и работа с огън, газ, бензин и др. Огънят, ще стимулира мъжката част от населението да погледне встрани, изкущени от започването на нова романтична връзка. Опастността тук е в това, че не само може да се зародят скандали, но са възможни и загуби на семейства и т.н. Можете да поставите в този сектор съд със спокойна вода.

 

 Сектор Юг – годишна и месечна звезди 6-6

Тези, които се намират под влиянието на този сектор, през месеца, ще изпитват проблеми с дишането и горните дихателни пътища. Пресищането с енергията на Метала, може да доведе до разриви и скандали в семейните двойки, също с колеги и близки хора. Постарайте се да изгладите острите ъгли в отношенията си и решете спорните въпроси очи в очи. За спортистите и хората занимаващи се професионално със спорт, ще постигнат неочаквани постижения и нови рекорди. Бялата Шестица е една от добрите енергии и тя ще поднесе подарък на всеки, само при условие, че се потрудите достатъчно за това. Условието е, не просто да си седите на място, а да дадете всичко от себе си и ще получите повече, от колкото очаквате.

 

 Сектор Запад - годишна и месечна звезди 4-4

Академичната Звезда 4, покровителка на хората, заети с мисловни дейности, ще бъдат възнаградени за труда си. Творци, писатели, хора на перото и точните науки през периода, ще напишат важни за дейността си трудове, като звездите ще им дадат и нещо отвътре, както се казва инсайт. През този период тази енергия също има и излишък, а това е вредно за хората с астма, те ще трябва да направят профилактика, поради възможни усложнения. За да се намали влиянието на елемента метал, поставете в този сектор предмети с червен цвят, картини или поне лист червена хартия или картон.
Голяма е вероятността от романтични увлечения и забежки. Не е задължително, те да са продължителни и сериозни, затова вниманието фокусирайте върху силата на избухналите във Вас чувства. 

Сектор Изток – годишна и месечна звезди 9-9

Секторът е благоприятен за всички с творческо и нестандартно мислене. Виолетовата Девятка, разположена в източната част на жилището или офиса, ще провокира хората да покажат това, на което са способни. Вие обезателно ще бъдете забелязани и Вашият труд ще бъде възнаграден достойно. За да Ви поддържа енергията в този месец, разположете бюрото си в този сектор. Финансовият успех и постигането на целите Ви, ще ви изтеглят по кариерната стълбичка напред.

 

Сектор Юго Запад – годишна и месечна звезди 8-8

Финансовите перспективи и повишаването на доходите, ще се улеснят от енергията на Бялата Осмица. Окакват Ви много нови възможности за бизнес, допълнителни доходи и нови идеи. Най-трудолюбивите, ще имит възможността да ги оценят и да им преразгледат заплатите в посока нагоре. Двойките, които са имали някакви недоразумения, сега могат да ги изгладят, като престояват заедно по-дълго време в този сектор. Това е добро време за хармонични отношения и взаимно разбирателство. Използвайте сектора, за да си подредите къщичката и да изясните отношенията си. Ще говорите на един и същ език, лесно е.

 

Сектор Северо Запад – годишна и месечна звезди 3-3

Енергията на Зелената тройка, ще управлява негативните емоции през този период. Енергията силна, силни ще бъдат и скандалите и недоразуменията. Дори, ще се появят симптомите на агресията. Желанието, постоянно да се изясняват отношенията, да се спори, могат да доведат и до желание за пристъпване в бой. В такова състояние, хората подложени под такова влияние могат да станат безсърдечни, жестоки и безмилостни. София се намира в този сектор, така че, ако възникнат ексцесии от този род, съвета ми е да не участвате или да премислите. Ако не можете да овладеете, тази енергия, отидете на психолог, вземете успокоителни. Всички методи за намаляване на напрежението са позволени. Емоциите няма да бъдат под контрол, но специалисти биха Ви помогнали. За да намалите въздействието на тези енергии, поставете червени предмети в този сектор, запалете свещ, камина. Огънят, ще контролира дървото, най-малко ще го изпепели.

 

Сектор Юго Изток годишна и месечна звезди 1-1

На хората, които са в търсене на втората си половинка, препоръчвам този сектор. Очакват ги нови запознанства, романтични вечери и приятни мигове. Важното тук е, че поради излишъка на енергия, са възможни прелявания от всякакво естество – от препиване, до насилие. Ако наистина си търсите Вашата втора половинка, не се отнасяйте лекомислено към това, защото след този флирт, пак ще се окажете самотни и неразбрани. За тези, които са почитатели на алкохола, съществува опастност от претоварване на черния дроб и жлъчката, както и бъбречните пътища. Струва си да преразгледате дневния си режим на хранене, да не се излагате на студ, защото можете да измръзнете. Съвет – дръжте краката си на топло през този период.

 

Сектор Северо Изток – годишна и месечна звезди 5-5

Опасен сектор през Февруари. Препоръката е – Избягвайте този сектор! Така можете да заобиколите всякакви проблеми от всички сфери на живота Ви. Важно условие е: да не се пробиват стени, да не се разрушават прегради, въобще ремонт в този сектор е Забранен, дори за цялата година. Не чукайте и не тропайте по тези стени, премахнете всичко в цвят червен. Ако все пак се намирате в този сектор и нямате друга алтернатива, спете спокойно и работете спокойно. Но ще трябва да наблюдавате симптомите за собственото си здраве. Пийте си лекарствата, ако имате предписани, движете се повече и не обръщайте внимание на сплетни и дрязги. Поставете си метален предмет около Вас, носете дрехи с преобладаващо бял или сив цвят, носете сребърни накити и гривни. Вкъщи поставете метална камбанка с шест метални тръбички и я раздвиждайте от време на време, за да звъни и разпръсква тази енергия.

 

Забележка: Вие, ще сте под влиянието на тези енергии, ако през периода спите или работите в указания сектор, или ако входната врата се намира в същия сектор.

Ако имате възрастни и болнави родители, погрижете се за тях – заведете ги на профилактични прегледи, направете им изследвания и се консултирайте с личните лекари.

Ако кухненската печка се намира под влияние на сектор с негативно влияние, купете си котлон и през периода, гответе в друг сектор от дома. 

 

През периода отсъства стихията вода. В секторите, където ще сложите вода, съблюдавайте тя да бъде прясна и чиста. Сменяйте я на няколко дни.

 

Връщам се отново на началното ми послание към Вас – Бъдете милостиви и благодарни. Правете дарения на хора в незавидно положение, показвайте любов към ближния. Не препоръчвам на хора с лабилна психика, да ходят на гробища и особено на погребения на неблизки за тях хора. Енергията от земята, може да им се всели и те да се разболеят в последствие. Лечението може да продължи и да изцеди и последните им сили.

 

 

В заключение ще кажа, че не трябва да се страхувате и да не вярвате в предрасъдъци. Тези редове са, за да се предпазите в този специален период, да преминете през него успешно и да встъпите в следващите периоди от годината с високо вдигната глава и добро здраве.

0
  • Напишете първият коментар :)

Коментирайте

Гост Неделя, 22 Септември 2019