„Не мога да ти кажа как да стигнеш,
мога само да ти покажа пътя"

Китайска мъдрост

 Творчество

Публикувано от на в Карта на желанията
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 8136
  • Абонирайте се
  • Печат

Безмислено е да се създава Карта на Желанията, ако все още не сте решили, какво точно искате да бъде изобразено на нея. Както казахме по-горе, това не е проста работа. На пръв поглед, всеки от нас е убеден какво иска. Само на пръв поглед. В повечето случаи идеи има, но опре ли се до желанията конкретно, повечето хора зациклят на „ами, искам да съм богат”. И конкретно, като искаме да сме богати – например моят доход е два пъти по-голям от този, който получавам сега? Или нещо друго, хиляда пъти повече, отколкото сега. Трябва да има яснота – Колко пъти, колко грама, колко килограма, ако ще отслабваме например. Тънка работа, но картата няма как да знае, какво точно иска някой от нас, за да го изпълни тя.

 

Не си мислете, че някой от вас може да формулира всичките си мечти, цели и желания за десет минути. При такова екстремно съставяне на Картата на Желанията е много вероятно след това, цялата ви година да премине в очакване, нетърпение и огорчение, че вашата вълшебна помощница не е могла да осъществи съковените ви желания. По правилно е да отделите за това поне час-два от ценното си време и спокойно да помислите, какво вие искате.

За да сме максимално полезни и да ви спестим от времето, сме подготвили за вас следните категории, за да можете на лист хартия да запишете целите и желанията си за идната година по категории. А те са: Бизнес, Финанси, Къща и квартира

  • Напишете първият коментар :)

Коментирайте

Гост Неделя, 22 Септември 2019