„Не мога да ти кажа как да стигнеш,
мога само да ти покажа пътя"

Китайска мъдрост

Какво е карта на желанията

Публикувано от на в Карта на желанията
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 8127
  • Абонирайте се
  • Печат

Защо да си създадем карта на желанията? За мнозина това е озадачаващ въпрос. Дали някой си е задавал въпроса: А защо да не живея по-добре?, Защо да не съм обичан?, Защо да не искам повече? Съгласете се, че това са едни съвсем обикновени, човешки желания.


Погледнете малките момиченца на 3-5 години, как вземат в ръчичките си вълшебна пръчица и се опитват да направят чудеса. Ех, само ако знаеха, че и това може да е случи, някой ден!...

 

Сега да се пренесем няколко години напред във времето и да надникнем в съкровените желания на всеки, вече пораснал човек. Няма човешко същество на този свят, което не е мечтало за нещо недостижимо в съзнателния си живот. Тогава е напълно понятно желанието на повечето хора, да изпълнят заветните си мечти по едини почти мистични вълшебни способи и техники.


Защо ще я наречем „Карта на Желанията”? Защото създадена правилно – тази карта на желанията, според мен, а и според мнозина други е най-ефективния инструмент за осъществяване на мечтите, който може да се окаже в ръцете на обикновения човек. Тук не говоря за Магьосници. Можете да се съмнявате, може и да вярвате, това е ваш избор.

 

Ще се съгласите, че живеем в изключително интересен свят. На пръв поглед, ни се струва че всичко е закономерно и подредено. Имаме математика, физика, химия. Всичко е подчинено на съответните закони, но... От друга страна, всеки от нас е ставал неволен слушател на сентенции като „Притежава силна интуиция”, „Късметлия”, „Хей, винаги ми върви”, „Щастливец” и др. Някои твърдят: Такава закономерност няма, просто повтаряме тези фрази без да се замисляме за казаното. Какви са тези физически закони, съществува ли „Божественият град”? Съществува ли някой, който ни помага да прекрачим границите на действителността, има ли късмет, интуиция, душа, подсъзнание?

 

Оказва се, че има: нашата Вселена не е само прости физични закони. В днешно време са малцина, тези които се съмняват, че освен познатия ни свят, съществува и огромен невидим свят, който може да влияе на хората, може да им помага. Няма ли да е прекрасно, ако получим неговата поддръжка. Някои го наричат Космос, Вселена, Вселенски разум, Абсолютно, Творец, Съзидател, Свят, на кой, както му харесва.

 

Изминали са хилядолетия, в които човечеството се е опитвало да открие тайните на Вселената, да се научи да я използва за собственото си благо. Разбира се, такива знания са се предавали от посветен на новопосветен. Табу за останалите. Но ето, че в последните две или три десетилетия стана масово откритие на някои части от тези сведения за цялото човечество. И това е видно по голямото количество литература с такава тематика, пълнещи лавиците на повечето книжарски магазини.

 

Ще отбележа, че повечето от описаните методи са действени. Това са утвърждения, визуализации, колажи на мечтите и т.н. Повечето от тях, работят на принципа „подробно разкажи на Света, какво искаш ти”. Съответно Вие представяте, изобразявате или повтаряте на глас своето желание, тази информация се възприема от Света и той помага в осъществяването на желанията (ако счете за необходимо да помогне).
 

 

 

 

КАРТА на желанията – това е една особена техника 

 

 

Едва ли нещо познато на света до днес може да се конкурира по ефективност с тази техника. Тя не просто съобщава на Вселената за вашите желания, но и използва древни практики и съвременни познания от китайската метафизика, за да се изпълнят вашите желания. По принцип, тя прилича много на колажа на мечтите, с една съществена разлика. Тя може да помага практически във всички сфери от живота, защото има отделни квадранти за богатство, творчество, здраве, кариера и т.н. Това означава, че тя е способна да помогне, като не само изпълни едно ваше желание, а ще направи живота ви по-добър и качествен. Не е ли фантастично? 

Като ползвател на тази техника, аз я препоръчвам. Дали е потребна вам или не, преценява всеки сам. Аз нямам идея, нужно ли е да променяте нещо в собствения Ви живот или не. Желанието ми е да дам в ръцете ви вълшебен инструмент, с помощта на който можете да сътворите истински чудеса.

 

Държа да уточня, че тази карта не е панацея за всеки. Картата ще бъде ваш помощник в промяната към по-добро и то само при условие, че вие се грижите за нея, мислите позитивно, внимавате за постъпките и емоциите си. За да спазим изцяло закона за отдаването и получаването, трябва да отбележа, че благотворителността в периода на действие на картата на желанията е задължителна. Нека изясним, че благотворителност може да бъде – къшей хляб за гладния, топлата дреха за бедния, милостинята за хромия. Вие изберете, нека бъдем по-добри и щедри! Вселената ще оцени и ще ви възнагради.

  • Напишете първият коментар :)

Коментирайте

Гост Неделя, 22 Септември 2019