„Не мога да ти кажа как да стигнеш,
мога само да ти покажа пътя"

Китайска мъдрост

 

АКО СИ МИСЛИТЕ,

Че бизнесът Ви буксува, зацикляте на постоянната си работа, чувствате несигурност в идните дни, връзките се прекъсват, отношенията се влошават, то Вие сте избрали точния сайт.

И точно сега имате чудесната възможност да получите и научите инструментите, с които лесно ще се избавите от това състояние!

 

През годините на нашата практика, а те са близо 20, като счетоводна къща, наблюдаваме бизнеса, консултираме и отчитаме резултатите на предприятията наши клиенти.

 

Имало е, и по-добро време за стартиране и развитие на предприе-мачество. В последните години, картината става все по-нездрава, някои от собствениците изгубиха интерес, други се борят с тромавото и безкрайно променящо се законодателство. Но имаме честта да работим и с фирми, за които кризата се превърна в шанс. Те се развиват изключително динамично, навлизат в чужди пазари, работят с богати държави.

 

И ето, че се появи необходимостта, тези предприемачи от всички категории да придобият специални умения като: ЛИДЕРСТВО, ПРОДАЖБИ, СЧЕТОВОДСТВО И ИНВЕСТИЦИИ. ХХІ Век е. Без разработване и внедряване на иновации, бизнеса е обречен. Иновациите започват с мисленето. Това искаме да ви дадем ние, посредством нашия сайт.

 

Причината за създаването на този проект се корени някъде във времето. През изминалия вече ХХ век, наричан от някои технологичен, беше важно да ходиш на училище, за да си подсигуриш работа, когато завършиш. За моя и Ваша радост, днес това е напълно отживяла идея, която мнозина все още подкрепят.

Светът в наши дни се нуждае от повече предприемачи – хора, създаващи бизнес и нови работни места, а не хора, нуждаещи се от работни места.

 

И тук, повечето потребители, ще са готови да ме разкъсат. Спокойно, дали бихте желали да плащате такси в университет, в който децата ви няма да научат нищо? Нима са малко познатите Ви, завършили или все още учащи, които с труд биха могли да напишат собственото си CV? Да, има и от другите, но те са съществено по-малко от желаното.

 

В западните държави, отдавна има изградени школи по мениджмънт, нормално, те са в капитализма век преди нас. Те си имат Брайън Трейси, Робърт Т. Кийосаки, Джек Уелч, Робинс, Деминг и др. Днес и в България вече се роят школи от този вид.

 

Защо ние? Идеята, се зароди в мен, когато започнах да изучавам програмата на Алекс Яновски, украинец, живеещ в САЩ. Същински гуру, практик, учил се от най-добрите. Трябва да чуете и видите как насърчава руско говорящата общност в цял свят.

 

Поставих си още по-амбициозна цел, реших, че ще допълня мениджмънта и с китайска метафизика, която изучавам все още при друг руснак – Юрий Сбитнев. За да активираме и силите на подсъзнанието, изучавах и Карта на съкровищата в сайта на Юлия Воронина. Стана почти като религия.

 

Каква е идеята ми? Ще публикувам статии свързани с управление на малък и среден бизнес, истории на успеха, бизнес стил, които ще бъдат общодостъпни за всички желаещи. Който има интерес, може да се запознае и съобрази живота си с източните базови практики. Любителите на свръхестественото, ще намерят на страниците на сайта Карта на Желанията, различни ритуали и друга информация, също безплатно.

 

Онлайн консултации, тренинги и практикуми, свързани с управление на бизнеса, отчетност, предприемачество и мениджмънт са платени. Два дни седмично в предварително уточнен час, ще говоря един час по предварително зададена тема. В следващият час, включените в мероприятието, ще имат възможност да задават въпроси, свързани с бизнеса си, отношения, здраве, пари.

 

Търсите отговора? Отговорът е прост – Вашето (заслужено) изобилие можете да разкриете само вие, тогава, когато поискате това сами – и то не е свързано нито с икономика, нито с политика. А само с вашите правилни действия, в правилното време и в правилното направление.

 

Посланието на този сайт е вечно. Нищо от казаното тук не е оригинално. Дължа моето вдъхновение за изготвянето на този проект на хората от всички времена, посветили живота, идеалите и понякога състоянието си, за да направят живота в наши дни по-добър. На тези, които като мен са се опитвали да станат част от нечий отбор, и като не са успели, са основали свой собствен отбор, с който са станали победители.

БИОГРАФИЯ НА РУМЯНА СЛАВЧЕВА ИВАНЧЕВА