„Не мога да ти кажа как да стигнеш,
мога само да ти покажа пътя"

Китайска мъдрост

Ритуал "Парична активация"

Публикувано от на в Ритуали
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 6557
  • Абонирайте се
  • Печат

Ритуалът се състои от запалване на свещ на определено място и в определено време. Свещта може да е с различна големина и цвят. След приключването на ритуала, можете да я използвате за следващ такъв.

 

На 19 Април в часът на Дракона (според китайския слънчев календар от  07:00-09:00, за София от 07:27-09:27 часа)

Място на активиране – Южен сектор

Датата за съжаление не е подходяща за родените в годината на Бика /Вола/.

 

Знак, че активацията е сработила: можете да видите стая с жълти птици,  да речем по някой телевизионен канал.

 

Ако не забележите или видите този знак, това не е признак, че активацията не е сработила. Това е само допълнителен признак, с който, ще помогнете на съзнанието си да работи за Вас.

 

Сектора за мястото на активация, се определя с налагането на квадрата Лошу върху плана на жилището Ви. Работим по големите осем дворци.

 

Ритуал "Птица падаща в гнездо"

 

При този ритуал, сядаме в необходимия сектор на дома или офиса и преседяваме в това положение два часа. Трябва да сте седнали в същия сектор възможно най-близко до външната стена на дома или офиса. Там благоприятната енергията е най-силна.

 

През това време можете да работите или както седите, да направите важни позвънявания за важни сделки. Може и просто да си седите, да четете, медитирате или просто да си помечтаете за най-съкровените си мечти. Изборът е Ваш.

  

На 15 Април в часа на Кучето (според китайския слънчев календар, това е времето от 19:00-21:00, за София 19:27-21:27 часа), ще е полезно да прекарате времето в Юго-Източния сектор на дома или офиса.

 

Този ритуал е с кратко, но изключително мощно действие. Нещата се случват просто от нищото. Можете да си пуснете фиш през интернет, да играете на някакво тото, лото или нещо хазартно. Не залагайте големи суми, не вземайте множество билети, просто си опитайте късмета.

 

Сектора за мястото на активация, се определя с налагането на квадрата Лошу върху плана на жилището Ви. Работим по големите осем дворци.

 

Разходки през Чудесните Врати – Ци Мен

 

Разходките, ще Ви донесат късмет в работите, свързани с придобиване, бизнес и натрупване на богатство.

 

На 15 Април в часа на Змията (според китайския слънчев календар от  09:00-11:00, за София от 09:27-11:27) – направлението е Юг

 

На 19 Април в часа на Дракона (според китайския слънчев календар от  07:00-09:00, за София от 07:27-09:27 часа) – направлението е Юг

 

Разходки за привличане на романтика и любов

 

На 15 Април в часа на Маймуната (според китайския слънчев календар от  15:00-17:00, за София от 15:27-17:27 часа) е благоприятно да се разходите в Източно направление от дома или офиса Ви.

 

На 29 Април в часа на Свинята /Глигана/ (според китайския слънчев календар от  21:00-23:00, за София от 21:27-23:27 часа), ще е благоприятна разходката в Юго-Източно направление.

 

За правилата, които трябва да спазвате при изпълнението на ритуала, прочетете в предишните ми статии.

 

Получаване на помощ

 

За получаване на помощ при решаване на даден проблем. За реализация на замислен перспективен план или друго, включете фонтан или вентилатор, или запалете свещ за два часа в сектора Запад-2.

 

Денят - 20 Април в часа на Змията (слънчевото време е от 9:00-11:00)

Датата не е подходяща за родените в годината на Тигъра.

 

Сектора за мястото на активация се определя с налагане на шаблона 24 Планини, върху плана на дома или офиса.  

 

Бъдете заобиколени от великолепен Фън Шуй и нека месеца да е късметлийски за Вас!

 

Ако смятате, че ритуалите са полезни за Вас, споделяйте с близки и приятели!

0
  • Напишете първият коментар :)

Коментирайте

Гост Неделя, 20 Октомври 2019