„Не мога да ти кажа как да стигнеш,
мога само да ти покажа пътя"

Китайска мъдрост

Станете звезда в Instagram?

Публикувано от на в Статии
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 7969
  • Абонирайте се
  • Печат

Социалната мрежа Instagram стана по-популярна дори от  ВКонтакте и Одноклассники. Тя притежава много достойнства, възможности и преимущества. Защо България няма подобен проект? Ваш ред Е, програмисти!

 

Първо, това е удобно – без излишни разходи, можете да залеете с фотографии своя акаунт и тях веднага,  ще ги видят всички потребители. Второ и това е интересно – в режим онлайн узнаваш за това, къде се намират твоите приятели и познати, можеш да коментираш техните снимки и да общуваш с тях.

Повечето собственице на акаунти в Instagram мечтаят за колкото е възможно повече подписници, но само единици успяват. Защо се случва така? Нека разберем.

Суха статистика

Като начало, някои факти:

·         В Инстаграм са регистрирани повече от 200 милиона ползватели от цял свят.

·         Ежесневно тук се съхраняват около 40 милиона нови фотографии.

·         Всяка секунда количеството на лайковете се увеличава със 8500 броя, а коментарите със 1000 броя.

·         Истински звезди на Instagram стават три процента от ползвателите на тази мрежа.

Последният пункт е много интересен. Как така, сред толкова голямо количество ползватели и поместени фотографии, да се прославят, се удава само на единици? Те са просто късметлии, или знаят някаква тайна?

Особени тайни тук не съществуват – просто тези хора знаят, как правилно да използват собствения си акаунт и по какъв начин трябва да се съхраняват фотографиите, за да ги забележат хиляди, а защо не и милиони потребители.

Обикновено това се случва така:

1.     Публикувате наистина „разтърсваща” фотография.

2.     Създавате оригинален надпис към нея.

3.     Собственика на акаунта периодично се заема с придвижването му, до този момент, когато акаунта започне да „работи” самостоятелно.

Самостоятелен акаунт?

Вие ще питате, какво е това и как това е възможно? Тук не става въпрос за роботи, които автоматично изтласкват напред вашия акаунт. Съвсем не! Просто, когато количеството на подписниците достигне определено ниво, по-нататък тяхното число нараства лавинообразно. Вие вече не трябва да търсите някого и да го добавяте съмостоятелно. Хората сами ще ви молят да им бъдете приятели.

Но, за достигане на това е необходимо преди всичко да се научите да правите качествени снимки, ето тук: качествени снимки за Instagram. И така връщаме се на пункт едно. Наистина качествената фотография играе важна роля в контекста на дадената социална мрежа. И ако желаете да станете звезда в Инстаграм, то Вие имате прекрасен шанс да го направите за няколко дни. По какъв начин? На вашето внимание  интернет предлага огромна информация по въпроса. Ако усвоите малки хитрости, благодарение на тях вашата известност ще се доближи до световните такива. Ще имате цяла армия подписници от цял свят.

 Тази статия публикувам, поради интереса на млади хора да станат известни Обръщам се към програмистите с молба, да се замислят и създадат нещо за света и за българите по света от този вид социална мрежа. Не е трудно, просто трябва да копирате методите, да го развиете и да го направите съвършенно. Имайте самочувствието, че можете и сте значими. Вие го можете, а аз искам това да се случи, за да мога аз и другите като мен да кажат някога, аз бях частица от годината, когато това се случи.

0
  • Напишете първият коментар :)

Коментирайте

Гост Събота, 07 Декември 2019