„Не мога да ти кажа как да стигнеш,
мога само да ти покажа пътя"

Китайска мъдрост

Ново мобилно видео приложение YouTube Kids

Публикувано от на в Мениджмънт
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 3745
  • Абонирайте се
  • Печат

Google пусна от  23 февруари ново мобилно приложение на  YouTube (под операционна система  Android), което позволява да сте сигурни в това  което безопасно разглеждат Вашите деца, предаде, Би Би Си.

 

Безплатната програма YouTube Kids, ще позволи на родителите да контролират сваляните от децата им видеосъдържания. Тя ще функционира независимо от основното приложение YouTube.

В началото програмата ще бъде достъпна само в САЩ. Панелите за родителски контрол ще позволяват ограничаване на времето, в което децата гледат видео, а също така, ще могат и да изключват функциите за търсене.

Приложението YouTube Kids, ще има канали и списъци, обединяващи четири категории: шоу, музика, обучение и открития.

Ползвателите, ще могат да търсят и материали по собствени теми. „За година целият трафик на YouTube се е увеличил с 50%, но в каналите за семеен достъп, ръста е достигнал 200%”, – така коментира вниманието на Google към детската аудитория, управляващия новото приложение Шимрит Бен-Яр.

Напомняме, че след няколко месеца Google въвежда платен достъп до You Тube, а през Ноември миналата година видеохостинга пусна платена бета версия на музикалното приложение Music Key.

0
  • Напишете първият коментар :)

Коментирайте

Гост Събота, 25 Май 2019