„Не мога да ти кажа как да стигнеш,
мога само да ти покажа пътя"

Китайска мъдрост

Карта на Желанията

Публикувано от на в Карта на желанията
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 12414
  • Абонирайте се
  • Печат

Удоволствие за мен е да Ви разкажа за това, как се създава Карта на Мечтите, /Карта на Желанията, Карта на Съкровищата/ . За всеки вкус има наименование. Този раздел е създаден специално за тези, които от душа харесват Картата на мечтите. Тук е предложена най-главната, според мен, информация.

 

*****

 

За това, как да се държим след като Картата на Желанията е създадена, ще научите в тази статия

 

КАК ДА СЕ ДЪРЖИМ

 

Не е необходимо да изпадате в крайности и по цял ден да гледате в Картата на Желанията или изцяло да забравите за нея.

 

Не мислете постоянно за желанията и за тяхното осъществяване. Не трябва да се питате всяка минута: „Кога, ще се изпълнят моите желания”? Най-вероятно знаете по себе си, колко е трудно да работиш, когато някой постоянно те разсейва с ненужни въпроси и разговори. Не пречете на Вселената, тя работи!

 

Споменахме вече, че Картата е почти жива. Да забравим за нея е неправилно. Отсъствието на внимание към картата, я обижда. Работете с Картата на Желанията, разговаряйте с нея, поглеждайте я с внимание. Представяйте си, как желанията се сбъдват. Работете с отделен квадрант днес, със следващия утре. Обезателно почиствайте картата от прах и благодарете на Картата и Вселената за изпълнението на всяко желание.

 

Не се разделяйте с Картата за дълго, това няма да и хареса. Може да снимате Картата и да я поставите в собствения си бележник. Така Картата на Желанията ще бъде редом с Вас. Ако смените жилижето си, обезателно вземете Картата със себе си.

 

И най-главното – Действайте!, Бог няма ръце, освен вашите. Вашата Вселена се нуждае от вашата помощ. Вселената ще ви помогне да спечелите от лотарията, но Вие трябва да си купите билета. Не пропускайте възможностите, които Вселената ще Ви даде. Тя може да Ви предостави възможност, един, два, дори три пъти. Но може и да реши след първия, че това не ви е нужно. Защо ли да се стараем тогава?

 

 

КАК да променим картата на желанията

 

Ако искате да промените Картата на Желанията, означава, че Вие сте подходили безотговорно в етапа на подбор на желанията си.

Някои от авторите, казват, че може да се отстранят тези желания, които вече са се сбъднали и на тяхно място да се поставят нови желания. Ние категорично препоръчваме, след като Картата на Желанията е активирана, нищо в нея да не се поправя или отстранява. Подмяна не се прави!

 

Картата на Желанията е голям и сложен механизъм. Тя притежава ваши желания от всяка област на вашия живот. След активирането, Картата известно време създава особена програма за реализация на желанията. Програмата е сложна, защото едновременно работи по всички аспекти на вашия живот. Желанията на човек често са взаимно свързани и изпълнението на едно желание, води до друго. Картата на Желанията, постепенно набира сила и мощ за осъществяването на всички желания.

 

В това време, да речем, вие сте решили да промените нещо по Картата, следователно тя няма да е същата. За новата Карта на Желанията ще трябва отново време. Програмата на Картата се променя, тя не работи по старата карта. Съответно загуба на време и ресурси.

 

Нека си представим болид от Формула 1. Колата излиза на трасето, застава на старта, потегля на пълна скорост. Изведнъж постъпва команда да се върне в бокса, за доправяне на нещо. Автомобила, намалява скоростта, влиза в бокса. Спира. След това отново излиза на трасето, набира скорост. Отново команда. Бокс. Трасе. Едва ли този болид ще бъде сред първите.

 

И така, преди да правите какви да е изменения, трябва сериозно да помислите. Защо са ви нужни изменения? Оправдава се само едно изменение, когато в Картата на Желанията присъства фотография на човек, който вече не е желан, създава ви негативта емоция. Например в сектора Любов, не сте се вслушали в нашия съвет, и сте поставили фотография на човек, който наистина желаете. Съвета ни е, в този сектор да поставяте снимки на мъже или жени в гръб. Без лица. В противен случай ще блокирате и себе си и другия човек. Нищо няма да постигнете. Има ситуации, когато даден човек, живее от години заедно с друг, поставил го е в собствената си Карта, но след време, нещата не се развиват в добра светлина. Хората се разделят по някаква причина. Тогава този човек, трябва да се отстрани от картата.

 

 

КАКВО ПРАВИМ С КАРТАТА НА ЖЕЛАНИЯТА СЛЕД ГОДИНА 

Дошло е време за изготвяне на нова Карта на Желанията, но не знаем какво да правим със старата? 

Необходимо е да поблагодарим на старата Карта, за всичко, което ни се е изпълнило, за цялата й работа. Препоръчваме ви да я заснемете. Всички последващи действия, се изпълняват с дължимото уважение към Картата. Картата се изважда от рамката и се разрязва на много малки парченца. Тези парченца е най-добре да се изгорят. Понякога това не е така просто, така че съберете всичко в една торбичка и го изхвърлете на боклука.

 

Не трябва да използвате, елементи от старата карта, за създаването на нова. Ако някои желания не са се изпълнили от старата карта, но вие все още желаете изпълнението им, създайте ги отново. И те задължително са нови. Всички части на Картата на Желанията, са изпълнени с Енергия и срок на изпълнение, който вече е изтекъл. Мечтите няма да работят на новата карта, те ще пречат на новите желания да се изпълнят.

0
  • Напишете първият коментар :)

Коментирайте

Гост Събота, 07 Декември 2019