„Не мога да ти кажа как да стигнеш,
мога само да ти покажа пътя"

Китайска мъдрост

Тайните на японските гейши

Публикувано от на в За жената /бизнес дама/
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 9664
  • Абонирайте се
  • Печат

Всяка жена мечтае да бъде прекрасна любовница за своя избранник, но не всяка умее да достави неземно сексуално удоволствие на партньора си.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Днес ние ще надникнем в интимните тайни и основните сексуални похвати на японските гейши.

Съвременните гейши като правило, владеят до съвършенство не само сексуална „наука”, но също умеят и да пеят, танцуват и да свирят на многобройни музикални инструменти. Много от японските красавици с „порцеланов” грим се уподобяват с кукли, но в крайна сметка това са много раними и внимателни жени с позитивно настроение, които умеят да доставят наслада в леглото, но също така са и прекрасни събеседнички.

Най-важната заслуга на гейшата е, че тя знае главната тайна на насладата от живота. Освен това тя притежава особена психология и манталитет, основи, които се изграждат още в ранна детска възраст.

От най-ранно детство японците започват да възпитават момичето да мисли позитивно и да се радва на всеки изживян миг. Това е причината, дори малки незначителни неща, на които мнозина дори не обръщат внимание да предизвикат радост и усмивка върху лицето на бъдещата гейша.

Момичетата навършили пълнолетие се отличават със спокойствие и увереност. Тази позитивна настройка, позволява на бъдещата гейша да съхрани дълги години своята красота и здраве.

Гейшата е прекрасен психолог, в противен случай тя не би могла да стане неповторима, както в беседите, така и в секса.

Японската гейша прави всичко с усмивка, умиротворено, спокойно и красиво. Тя умее не само да изслушва събеседника, но и да разбере, да улови неговото настроение и желание с полу дума или полу жест.

Сексът с гейша може да се охарактеризира като чувствено сливане на тялото с душата на влюбените. Ласкава и игрива, гъвкава и податлива, такава е гейшата в постелята с мъжа.

Нахлуващите емоции, гейшата изразява като стенания и викове. В еротичната игра, тя придава основно значение на ласкавото съприкосновение.

Въпреки това, за да станеш истинска гейша, само познанията по психология на мъжете, няма да са достатъчни За това е необходимо да притежаваш и определени сексуални навици.

Тренировка на тялото /мускули на любовта/

Съвременната гейша изкусно владее мускулатурата на влагалището си (ВУМами).  Макар преди сексуалната наука, този похват да са владели само избранници  – наложници и гейши. Но времената се менят и в днешно време тези знания са достъпни за всяка жена, която ги пожелае.

 Тренирането на влагалишната мускулатура, позволява на жената да съхрани здравето на половия си орган. Освен това, стягащите упражнения, благоприятстват смазочноста на влагалището, нормализира процеса на лубрикация и способства възстановяването на микрофлората, усилват кръвообръщението на тъканите в седалищната област.

Освен това, тези занятия влияят върху характера на жената: поява на увереност в себе си и в собствената привлекателност, повишава се самооценката. Тук трябва да отбележим, че тренираната мускулатура на влагалището, доставя огромна сексуална наслада както на партньора, така и на самата гейша.

По време на секса с партньорка, която има добре развити влагалищни мускули, мъжа изпитва несравнимо удоволствие, защото му се налага да преодолява достатъчно силно съпротивление, а това способства за мощна еякулация.

Упражненията на Кегел са най-известните и ефективни за трениране на влагалищната мускулатура.Тези упражнения притежават безспорни преимущества, могат да се изпълняват по всяко време и на всяко място. За прилагането им могат да се използват вагинални топки, но на първо време, можете да минете и без тях.

 Как да определим, кои именно мускули да тренираме?

Това се прави много лесно: по време на уриниране опитайте нарочно да прекъснете процеса, ето това са мускулите, които трябва да развивате

Предлагаме на вашето внимание няколко варианта за изпълнение на упражненията на Кегел:

Вариант едно - съкращаване

Постарайте се, колкото можете по-бързо да свивате и отпускате влагалищните мускули. Като начало са достатъчни 10 стягания и толкова отпускания. Постепенно увеличете до 30.

Вариант две - бавно свиване

Свивайте и отпускайте мускулите, редувайки ги с пет секундни прекъсвания. Напрегнете мускулите и задръжте в това състояние не по-малко от 20-30 секунди, след това отпуснете.

Вариант три - постепенно напрягане-отпускане

Започнете леко да напрягате мускулите и фиксирайте положението им, след  пет секунди усилете напрягането и отново фиксирайте. И така до предела на собствените си възможности.

Вариант четири - изхвърляне

Напънете се, както при ходене в тоалетната или при раждане, но не много силно. На ден трябва да се изпълнява такова упражнение от 3-5 напъна 120-150 пъти, съчетавайки ги с различните варианти описани по-горе.

Бел.авт.: Статията не е авторска и е преведена от руски език.Тя е предназначена за всички, които не знаят този език. Препоръката на авторката е, всички жени да се постараят да приложат тези простички упражнения, за да удължат половия си живот, да задържат половинките си задълго до себе си и секса в зряла възраст да не е табу за тях. 

0
  • Напишете първият коментар :)

Коментирайте

Гост Събота, 07 Декември 2019