„Не мога да ти кажа как да стигнеш,
мога само да ти покажа пътя"

Китайска мъдрост

Фън шуй прогноза за Юли 2016 година

Публикувано от на в Фън шуй
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 6355
  • Абонирайте се
  • Печат

 

Периодът от 7 Юли до 7 Август, се нарича Месец на Дървената Коза

  

Според Китайският Слънчев календар – Месец Юли 2016 год. Е месец на Дървената Коза.

 

Ако трябва да си представим образа на Дървената Коза в природата, ще си съставим следната картина: трева, гъсталак, без стабилни корени, растящ върху пресъхнала земя. Дървената Коза, досущ като изсушеното поле се отличава с гъвкав и свободолюбив характер. Под влиянието на тази енергия, хората може би ще действат по-хитро, прикрито и неопределено. През месеца ще се проявят и някои задкулисни договорки.

 

В годината на Огнената маймуна и месеца на Дървената Коза си представете Огън, подхранван от сухи дървета. Според мен трябва да се внимава от неумишлени пожари, дори вкъщи проверявайте за забравени включени уреди. Общо взето пожарите ще възвикват от глупави причини. В същото време не са изключени и подмолни и задкулисни „вътрешни пожари”, било на тема любов, изневяра и т.н.


За хората с елемент на Личността Метал Ян, Земя Ян, Дърво Ян, козата се явява техен Личен Благороден Човек, което пък ще привлече към тях хора от различни страни и посоки в тяхна помощ.
 

За родените в деня на Маймуната, Козата е Вълшебник на Любовта. Тя ще надари тези хора с особена привлекателност в очите на противоположният пол. През този месец, за тях ще бъдат приготвени интересни любовни възможности.

 

Съставете собствената си карта Ба Цзи, разгледайте какви животни имате в нея и се радвайте, ако в нея присъстват някои от гореупоменатите животни. Можете да го направите на сайта BaZi.ru

 

ПЪТЕШЕСТВИЯ 

 

През Юли не е желателно да пътувате в Юго Източна посока, поради наличието на месечната звезда Жълта Петица. През цялата година, не е желателно да се пътува и в посока Северо Изток – тач се намира енергията на годишната Жълта Петица. Вече знаем, че ще пътуваме в тези посоки, само когато сме спокойни и уравновесени. Без излишни скандали и ядове и със надеждни автомобили.

 

Дадената препоръка не се касае за кратковременни придвижвания в рамките на града, както вече знаете. Жълтата Петица носи със себе си напрежение, конфликти и травми. Изборът си остава ваш.

 

ПЕРИОД НА ЗЕМЯТА

 

Периодът от 20 Юли до 7 Август се нарича период на Земята. През това време стихията Земя е най-инертна, тежка и неподвижна. Тя притежава огромна сила. Тази мощна енергия носи със себе си стагнация, застой и затлачване на всякакъв род дела. През периода може да качите и някой килограм отгоре. Не се препоръчва да се започва строителство на нов дом, защото сроковете за завършване могат да се проточат неимоверно дълго. Не е благоприятно и да се започва нов бизнес, да се правят сватби. Ще бъде тежко, трудно, без напредък.

 

БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ ПРЕЗ ЮЛИ 2016

 

На 8 и 20 Юли – прекрасни дни за всякакви начинания. Парични или от личен характер. Всяко начинание, ще получи добър старт и всички шансове за успех.

За жалост Датите не са подходящи за родените в годината на Петела

 

16 и 28 Юли – дните са подходящи за всякакви дългосрочни дела. За всичко с което, искате да се занимавате дългосрочно и да имате стабилни и надежни резултати.

За жалост Датите не са подходящи за родените в годината на Змията

 

9, 21 Юли и 2 Август – дните благоприятстват начинания, които след като са предприети, ще бъдат постигнати и желани. Добре е да поискате повишение по служба или да потърсите нова работа. Но, ако нещо така или иначе не желаете, по-добре избягвайте контактите, които биха довели до това събитие. За жалост Датите не са подходящи за родените в годината на Кучето

 

НЕБЛАГОПРИЯТНИ ДНИ ПРЕЗ ЮЛИ

 

7, 18, 19, 30 и 31 Юли – през тези дни е неблагоприятно да започвате нови начинания. Възможни са трудности, проблеми и препятствия.

 

11 и 23  Юли и 4 Август – дните не са подходящи за голяма активност. Не правете важни фирмени мероприятия и не започвайте лечение през тези дни. Подходящи са за приключване на стари недовършени работи и за приключване на нежелани връзки и контакти.

 

31 Юли – Ден на Загуби. Не се започват важни дела.

 

13 и 15 Юли – Дни без Богатство. Не взимайте кредити, не правете инвестиции и не давайте в заем.

 

 

ПРОГНОЗА ЗА ЛЕТЯЩИТЕ ЗВЕЗДИ ПРЕЗ ЮЛИ 2016 ПО СЕКТОРИТЕ НА ДОМА

 

Прогнозата по секторите на дома се разглежда при условие, че пребивавате в даден сектор продължително време. Например там спите или работите. Или на това място е входната врата. Ако не ползвате дадено помещение или там се намират санитарен възел или складови помещения, то тогава, тези енергии, на вас не ви влияят. 

СЕВЕР

 

Северният сектор е неблагоприятен през Юли. Тук прелита „Звездата на Болестите”. Тя може да предизвика простудни заболявания, както и проблеми с органите за дишане. На Север стихията е Вода, месецът е преобладаващо огнен, което води до прекалено изсушаване на органите на дишането. За да се отслаби влиянието на тази енергия през месеца поставете метални пеещи китайски вятърни звънчета. Ако се разболеете, задължително се облечете с бели дрехи. В този сектор са възможни и взривоопасни ситуации. Най-вероятни ще бъдат, ако кухнята се намира в Северния сектор на дома. Бъдете Внимателни!

 

ЮГО ЗАПАД

 

Юго Западът е относително благоприятен. Към енергията на Паричната Звезда се добавя и енергията на „скандалите и агресивността”. Това може да повиши доходите, но част от изработените пари е възможно да бъдат загубени по някакви причини. Този сектор е неблагоприятен за малките деца през този месец и особено за малките момченца. Преместете леглото им ако е възможно, поне за този месец. Приемайте лудорийте им с лекота. Не се гневете на техните несъвършенства. Бъдете внимателни родители и се грижете за малчуганите си.

 

ЮГ

 

Южният сектор е благоприятен за интелектуална дейност. Престоявайте в този сектор, ще имате бистър ум и ще Ви спохождат добри и креативни мисли и идеи. Постарайте се да дъдете в този сектор

 

ИЗТОК

 

Източният сектор е много благоприятен през Юли. Тук ще властват творческите способности, ще се увеличи усещането за радост и изпълненост, завършеност. Особено подходящ е за жените. Постарайте се да прекарвате по-дълго време тук. Можете да включвате активатори като вентилатор или движещи се предмети – поклащащо се цвете, котка махаща с лапа и други подобни.

 

СЕВЕРО ИЗТОК

 

Северо Източният сектор е неблагоприятен през цялата тази година. През Юли тук се настанява енергията, носеща проблеми с кръвта, кръвното налягане и зрението. Ако сте предразположени към тези заболявания, то още от днес вземете мерки и избягвайте този сектор. Като средство за корекция поставете в този сектор средството от Фън шуй – „Вода, сол и монети”. Корекцията е незначителна в този месец, но все пак е нещо.

 

ЗАПАД

 

Западният сектор на Дома през Юли е Паричен сектор. Той ще помага при заработването на средствата за издръжка, но ще трябва и усилена работа за това. Парите няма да идват с лекота. Огънят е силен, а парите са метал. Огънят топи метала.

 

СЕВЕРО ЗАПАД

 

В посока Северо Запад прелита енергията на Грабежите, разправиите и неразбирателствата. Ако сте често в този сектор или тук се намира входната врата, то бъдете изключително бдителни през този месец. Пазете парите, създайте мерки за защита на каси, хранилища и трезори. За да корегирате тази енергия, можете да поставите в сектора съд със спокойна подсолена вода.

 

ЮГО ИЗТОК

 

Юго Изток е негативен през Юли. Възможни са технически проблеми с техниката. Прекъсвания в комуникациите, пропаднали договори. Възможни са и различни проблеми свързани с вода. Ако хладилника е в този сектор, може временно да откаже да работи нормално, възможно е да се повреди пералнята в този сектор, кранове да протекат и други. За защита, поставете Фън Шуй средството „Вода, Сол и Монети” или метално звънче за периода. Водата е символ и на парите, а през месеца бъдете много внимателни при инвестирането в този сектор за обзавеждане или битова техника. Възможни са дефекти още при покупката им.

 

НЕБЛАГОПРИЯТНИ СЕКТОРИ ЗА РЕМОНТ ПРЕЗ ЮЛИ 2016

 

През Юли е неблагоприятно да се започва ремонт в следните сектори: Северо Изток, Юго Изток, Юго Запад, Юг, Запад, Северо Запад 1 и Северо Запад 2.

 

 

От гледна точка на фън шуй, за ремонт се счита нарушаването на целостта на стени, пробиването, разрушаването, издълбаване на дупки, забиването на пирони и всякакви строителни работи, предизвикващи вибрации на стените. Боядисването на стени и тавани, както и лепенето на тапети можете да правите, без да отчитате влиянието на секторите.

 

Харесвате ли фън шуй прогнозите? Споделете ги с Вашите приятели!

 

 

0
  • Напишете първият коментар :)

Коментирайте

Гост Събота, 07 Декември 2019