„Не мога да ти кажа как да стигнеш,
мога само да ти покажа пътя"

Китайска мъдрост

ПРЕВЪЗХОДЕН ДЕН

Публикувано от на в Ритуали
 • Размер на шрифта: По-голям По-малък
 • Посещения: 7617
 • Абонирайте се
 • Печат

Преди време писах, относно активационните ритуали, че 31 Януари 2016 година е ден за извършване на ритуал. Това е така, но утре е един специален ден - Неделя - ден на Изобилието. И аз препоръчвам на всички да направят този обреден ритуал от практиката за привличане на пари. 
И сега въпросът е, какъв ритуал за умножаване на средствата ни да изберем?...

И ето какъв ритуал Ви предлагам да извършите в утрешния ден:

За ритуалът ще Ви трябват: 

1. Зелена свещ; 
2. Оранжева свещ; 
3. Църковна свещ, да речем от Великден или черна свещ ;
4. Листа от мента, може и пликче сушена мента, или пакетче с ментов чай, при липса на друга такава;

5. Ориз 
6. Пари – малки купюри -  2, 5, 10 лева.

И сега самия ритуал. 

1. Седнете на пода или на стол до масата. Сложете ръцете в поза за молитва на нивото на гърдите и се обърнете към Висшите Вселенски сили с думите: 

„О, Висши Сили и мои Небесни Помощници, моля Ви за Мир на света, благословете ме за извършването на този ритуал. Моля се, да ме защитите от всякакви неблагоприятни въздействия! Моля се, да ми дадете сила и да ме дарите с Божествена светлина”. 
Представете си, как над Вас се спуска лъч ярка светлина и изпълва цялото ви тяло. 

2. Запалете зелената свещ с думите „Аз получавам толкова пари, колкото са ми нужни”. 

3. От дясно на зелената свещ, запалете църковната или черната свещ. Изречете следните думи: „Аз и моето Благосъстояние сме надеждно защитени от всякакви зли сили”. 

4. В ляво от зелената свещ, запалете оранжевата с думите „Очакват ме промени към добро”. 

5. Пред свещите поставяме банкнотите и изричаме: „Аз съм Богат човек! Моето състояние расте с всеки изминал ден” 

6. Върху банкнотите поръсете с ментовите листа или чая от мента и ориза и кажете: „Моето изобилие е безгранично”. 

7. Представете си как Божествената светлина на изобилието изпълва целият под или цялата маса. 

8. Както седите, направете три дълбоки вдишвания и три продължителни издишвания. Затворете устните си и преглъщайте със затворени уста. Повторете още веднъж.

9. Поставете ръцете си над банкнотите, ментата и ориза и произнесете исканията си. При това си представете как енергията преминава през ръцете ви и влиза и изпълва тялото ви. Задръжте картината за няколко минути в съзнанието си. 

9. Благодарете на Света и Висшите Сили. 

10.Оставете свещите да догорят. 

11. Няколко минути, преди свещите да догорят изцяло, съберете внимателно банкнотите, ментата и ориза. Ментата и ориза поставете в пакетче, което можете да сложите в сейфа или там където си държите парите, за да привлекат още. Парите сте длъжни да похарчите на следващия ден.

 

 

Мир и Благоденствие!

0
 • Гост
  иван Неделя, 31 Януари 2016

  Никога не се правят ритуали на намаляваща луна, а 31 януари е

  Луната днес
  към 13:28 часа на 31.01.2016
  Фаза – Намаляваща Луна – между Пълнолуние и Последна четвърт

 • Гост
  иван Неделя, 31 Януари 2016

  т.е.не се правят ритуали за привличане на пари на намаляваща Луна!

 • Румяна Иванчева
  Румяна Иванчева Неделя, 31 Януари 2016

  Здравейте Иван,
  Категорично сте прав, според Западната философия, това не е време за активиране на паричната звезда. Но това е сайт за китайска метафизика. Събитията малко се разминават. Предстои посрещането на 04.02 на Китайската Нова Година. В тези дни до настъпването, се активира сектора Запад 2, в който ще долети енергията на Великият Ян - Слънце. Всякакви ритуали свързани с огън в този период се използват като "противоотрова", срещу бъдещи наши неволни грешки. През настъпващата година, вероятността да обезпокоим някое божество е изключително голяма, защото почти навсякъде са разположени сектори с енергия ША. Последствията, особено в година, управлявана от Двойка Черна могат да са особено жестоки. С този ритуал, ние молим Великите Сили за разрешение и позволение. Отправяме молба за защита и приумножаване на изобилието ни. Енергията Слънце е най-мощната, само Великият Ян, може да ни прости и то ако го приветстваме и искаме това от него. След настъпване на новата година, това не би било възможно. От друга страна, в това време се прави почистване на дома или офиса, с цел да се повиши имунитета на жилището. В този случай китайската и западната философии са идентични. Въпрос на Вяра и мироглед. Ще се радвам, ако коментирате отново.

Коментирайте

Гост Неделя, 20 Октомври 2019