„Не мога да ти кажа как да стигнеш,
мога само да ти покажа пътя"

Китайска мъдрост

РИТУАЛИ ПО ЦИ МЕН ЗА МЕСЕЦ ЯНУАРИ 2016 ГОД.

Публикувано от на в ЦИ МЕН ДУН ЦЗЯ
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 4370
  • Абонирайте се
  • Печат

Ритуал "Парична Активация"

Ритуалът се състои от запалване на свещи на определено място и в определено време. Запалената свещ, може да е с различен размер и цвят. След изтичане на времето на ритуала, свещта трябва да се угаси , а след това можете да я използвате за следващ такъв.

 

Ако запалите свещ на 28 Януари в часа на Дракона (српоред китайския слънчев календар от 07:00-09:00 часа, времето за София е 07:27 до 09:27 часа)

Мястото на активацията е Юго-Запад.

Датата не е подходяща за родените в годината на Заека.

 

Секторът за тази активация ще определите, като начертаете план на дома си и го разделите на 9 части /3х3/. Този квадрат се нарича Ло Шу. След това начертайте входната врата и намерете центъра на жилището. Ако липсват части, сектори от жилището ги запълнете с прекъсната линия, до оформянето на квадрат или правоъгълник. Застанете приблизително в центъра на дома си и с компас намерете желаната посока. В уреченият ден и час седнете в този сектор, запалете си свещичка и мислете позитивно за притока на парите, за това как ще разширите паричния си канал, т.е. с какво бихте могли да печелите повече. Успех!

 

Ритуал "Птица падаща в гнездо"

 

Този ритуал се състои в това, да седнете в нужния сектор и да прекарате там два часа, било в дома или офиса. Трябва да седнете по-близо до външната стена на помещението – там енергията е най-силна.

 

Може през това време да работите или да седите на място и да позвъните на ваши клиенти или хора, които са свързани с ваши желания. Може дори просто да си седите удобно и да четете книга или дори да гледате телевизия, да медитирате, мечтаете, но е важно да мислите за едно ваше заветно желание.

  

На 31 Януари в часа на Коня (според китайския слънчев календар, това е времето от 11:00-13:00, за София от 11:27 до 13:27часа), ще е полезно да прекарате времето в Източната част на дома или офисса.

 

Разходки през Чудесните Врати

 

Разходките, ще донесат късмет в работите, свързани с печалба, бизнес, придобиване на богатство

 

На 31 Януари в часа на Змията (според китайския слънчев календар, това е времето от 09:00-11:00, за София от 09:27 до 11:27часа)

и посоката е Юг

 

Разходка за романтика и привличане на любовта

 

На 28 Януари в часа на Козата (според китайския слънчев календар, това е времето от 13:00-15:00, за София от 13:27 до 15:27часа).

Разходката трябва да се направи в Източна посока от мястото, където се намирате в момента. 

 

За това, какви са правилата за спазване, четете в предишните ми публикации.

Споделете, тези ритуали с близките си и с познати.

Направете тези простички ритуали и ще видите ръста на успеха и парите си след това.

За разлика от фън шуй, където измененията се усещат в порядъка на няколко месеца, в Ци Мен Дун Цзя, резултатите са мигновени и за кратко време. Това са Мистичните Врати към вашия успех.

Късмета е около теб, протегни ръка и го вземи!

 

 

Мисли, Действай, Богатей!

0
  • Напишете първият коментар :)

Коментирайте

Гост Неделя, 20 Октомври 2019