„Не мога да ти кажа как да стигнеш,
мога само да ти покажа пътя"

Китайска мъдрост

ПРОГНОЗА ЗА ЛЕТЯЩИТЕ ЗВЕЗДИ ПРЕЗ ЯНУАРИ ПО СЕКТОРИТЕ НА ДОМА

Публикувано от на в Фън шуй
 • Размер на шрифта: По-голям По-малък
 • Посещения: 2942
 • Абонирайте се
 • Печат

Прогнозата по секторите на дома се разглеждат при условие, че често прекарвате времето си в този или онзи сектор. Това означава, че или там спите, или работите. Важно е да се знае, че и входната врата, когато се намира в даден сектор, също е определящо дали месеца ни ще бъде добър или ще е негативен. Ако вие рядко се намирате в даден сектор, през посочения период, то в този случай, можете да пренебрегнете прогнозите, енергията на сектора не може да ви влияе.

 

СЕВЕР

 

Северът е превъзходен за парични операции и сделки! Той ще способства увеличаването на доходите, обема на поръчките и повишаване на клиентите. През Януари пребивавайте по-често в този сектор на дома или офиса. За усилване на паричната енергия на сектора, поставете в този сектор движещ се предмет – вентилатор, махало, часовник с махало, дизайнерско махало и др.

 

ЮГО ЗАПАД

 

Юго западът в този месец, също е забележителен. Престоят ви в юго-западния сектор ще ви помогне да увеличите продажбите си, също да се сдобиете и с повече щастливи и радостни събития в личния си живот. Честичко поседявайте поне в този сектор на дома или офиса. Също така в този сектор можете да поставите за целият месец преносим вентилатор или фонтан – или някакъв движещ се предмет.

 

ЮГ

 

На юг през Януари ще пребивава силната енергия на грабежа и раняванията. За да отслабите негативната енергия, ще помогне да поставите съд със спокойна вода, в която да поставите лъжичка сол. Ако в южният сектор се намира входната ви врата, трябва задължително да проверите бравите и ключалките. Те трябва да са много надеждни. Ако нищо друго не можете да направите и имате средства – застраховайте жилището.

 

ИЗТОК

 

Източният сектор е благоприятен. Можете да разчитате на успехи в сферата на образованието и ръст на доходите си, благодарение на ума и интелектуалните си способности. Често се намирайте в този сектор – учете и работете тук!

 СЕВЕРО ИЗТОК

През Януари Северо изток ще помага за израстване в кариерата, за издигане в служебната йерархия. Той е благоприятен за работещите в армия, полиция и работещите в йерархични структури.

 

ЗАПАД

 

Западният сектор през януари е особено неблагоприятен!!! Старайте се въобще да не се вясвате в този сектор. Внимание и относно входната врата, разположена в този сектор. Все още сме в годината на Козата. Централният сектор се управлява от нефритената тройка – звездата на скандалите и неразбирателствата. В този месец, вече казах, че негативната енергията е много силна. Пазете се от спорове, скандали и раздори, те могат да имат отзвук дори в следващи месеци, дори години. За да смекчите тази лоша енергия, поставете метални въздушни звънчета или фън шуй средството „Вода, Сол и Монети”. Ще намерите упътването за направата му в предишни публикации, за да не се повтарям.

 

СЕВЕРО ЗАПАД

 

Северо Запад през Януари е добър за романтиката, за обучение и творчески дейности. За да привлечете любовта към себе си, престоявайте по-често в този сектор, а за да успеете в учението – занимавайте се и се гответе за изпити в него.

 

ЮГО ИЗТОК

 

 

В Юго Източният сектор се настанява енергията на болестите. На болните, стари и немощни хора, на бременните жени също не се препоръчва да се застояват в този сектор през Януари. Като средство за защита поставете метални въздушни звънчета или други метални предмети. Вярно е, че то ще намали влиянието, но няма да го отстрани. Затова, ако е възможно преместете спалнята си в по-подходящ сектор през този период, дори спете на самоделно легло, но на друго място в дома си.

0
 • irena_slavkova
  irena_slavkova Четвъртък, 21 Януари 2016

  Здравейте! Когато се говори за летящата звезда в даден сектор, кой сектор се има предвид - който е по география или който е според фасадата на дома. При мен те са точно противоположни и това е много объркващо.

 • Румяна Иванчева
  Румяна Иванчева Неделя, 24 Януари 2016

  Здравейте, Ирена
  Относно Летящите звезди:
  Въпросът, който задавате, ще е от полза за всички посетители на сайта. Летящите Звезди, за които говоря всеки месец, ще търсите по географските посоки на света.
  А сега, малко повече ще разкажа за въпросните звезди.
  1. На всяко жилище се прави Натална карта на Летящите звезди. Тя е различна за всяко жилище в зависимост от годината на построяването или годината в която то е обитавано за пръв път.
  Периодите за изчисляване на Наталната карта са 20 годишни. Сега сме в осми период, който продължава от 2004 год. до 2024 година. Предишният Седми период е от 1984 г. до 2004 г. И така назад във времето.
  2. Всяка година притежава енергии, които се наричат Годишни Летящи звезди, както по-горе в точка 1. Тези звезди се нанасят върху създадената вече Натална карта на Жилището, което обитавате. В зависимост от това, кои звезди се припокриват и кои не, съответно и енергията бива по-силна или по-слаба. В началото, когато не сте достатъчно подготвени се съобразявайте само с посоките на света.
  -Начертайте умалена схема на жилището си. Намерете север и юг и разпределете останалите посоки на света върху схемата. Доближете схемата на жилището или я допълнете до квадрат или правоъгълник. Разчертайте върху нея мрежа от 3 по 3 квадрата. Там където е най-голяма частта, да речем на северната страна, напишете север, потърсете юг и така запълнете всичките осем сектора, последователно. Центъра оставете празен. Това са посоките на вашето жилище. По тях определяте и Летящите звезди. Всяка година Центъра се заема от една звезда, която управлява годината. До 04.20.2016 година, центъра се управлява от звездата – Нефритена Тройка. Тя е звездата на разправиите, скандалите, ругатните, конфликтите и т.н.
  И това не е всичко...
  3. Всеки месец енергиите на Летящите звезди "прелитат" от един сектор в друг. Това са Месечните летящи звезди. За тези енергии публикувам ежемесечно информация. Те пък се нананят върху Годишните Летящи Звезди. И съответно усилват или отслабват тяхното влияние. Както например в този месец, Януари - годишните и месечните звезди се натрупват една върху друга и стават още по силни. Затова например Западният сектор е още по-неблагоприятен през този месец. Но тази информация не е за да ви плаши. Тя ще Ви помага да предвидите, ако желаете да постигнете нещо - да използвате благоприятните звезди, ако пък боледувате да се предпазите от негативните енергии в даден сектор.
  Благодаря за въпроса, много скоро ще организирам достъпен семинар, за всеки, който желае да се потопи в китайската метафизика.
  Румяна Иванчева

 • irena_slavkova
  irena_slavkova Понеделник, 25 Януари 2016

  Благодаря ви за изчерпателния отговор. Сега поне принципът ми е по-ясен.

 • irena_slavkova
  irena_slavkova Вторник, 26 Януари 2016

  Здравейте отново! Можете ли да разкажете нещо повече за съвкупното влияние на енергиите на Тигър, Змия и Маймуна през 2016 г.?

 • Румяна Иванчева
  Румяна Иванчева Четвъртък, 28 Януари 2016

  Комбинацията, която е позната като Огнено Наказание, се състои от три янски стихии - Огън, Метал и Дърво. Тази тема е особено актуална през настъпващия месец Февруари - Месец на Тигъра, Годината е на Маймуната а има и дни под стихията на Змията. Тигъра и Маймуната са в конфликт. Конфликта е тежък и този месец се нарича Месец Разрушител. Сега ние също сме в месец Разрушител и това е от старата година - Годината е на Козата, а месеца е на Бика. Те също са в конфликт, но след като пиша тези редове , а вие ми задавате въпроса и днес сме почти в края на месеца, следва извода, че не е толкова опасно все пак.
  Аз считам, че самото наименование е стряскащо и хората просто се страхуват. Самата аз съм родена в годината на Тигъра. Липсващото звено, което може да притъпи процеса е Водата и Земята. През настъпващата година Водата, почти отсъства, земята също. Но ние имаме и Вода в изобилие и предмети символи на Водата също. Земята също отсъства, но ние имаме керамични подове, керамични предмети и т.н.
  Ето един пример в подкрепа на казаното: През изминалата година Западният сектор беше неблагоприятен, но в света има 1/8 от хората, които живеят и работят на такова място. Едва ли всички те са болни или умрели. Всеки има в картата си Ба Цзи различни елементи. За да се случи това Огнено Наказание, трябва да няма елемент Вода или елемент Земя. Има такива карти, но те са изключително редки случаи.
  За да смекчите страховете си, през м. Февруари, по точно на 10, правя присъствен семинар в който ще засегнем и тази тема. Постарала съм се цената да е символична. Така че, заповядайте и ще се научим на много тънкости, правила и начини за по-добър живот.
  Повече информация ще намерите в статията "Елемента Посредник".
  Превъзходен фън шуй.

Коментирайте

Гост Петък, 19 Юли 2019