„Не мога да ти кажа как да стигнеш,
мога само да ти покажа пътя"

Китайска мъдрост

Ритуали за месец Декември 2015 – месеца на Земния Плъх

Публикувано от на в Ритуали
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 3028
  • Абонирайте се
  • Печат

Ритуал "Активиране на Паричната звезда"

Ритуалът се състои от запалване на свещи на определено място и в определено време. Запалената свещ може да е с всякакъв размер и цвят. След изтичане на времето свещта трябва да се загаси и след това може да се използва за следваща активация.

 

Ако запалите свещ на 10 Декември в часа на Дракона (според китайският слънчев календар това е времето от 07:00-09:00, а за София 07:27 до 09:27 часа), то това ще привлече парите по какъв да е начин към вас.

Място на активиране - Юго-Запад-2 или Юго-Запад-3.

Датата не е подходяща за родените в годината на Тигъра.

 

Ако запалите свещ на 30 Декември в часа на Петела (според китайският слънчев календар това е времето от 17:00-19:00, а за София 17:27 до 19:27 часа)

Място на активацията - Юго-Запад-2 или Юго-Запад-3.

Датата не е подходяща за родените в годината на Кучето. 

 

Подробно за ритуала можете да прочетете в предходни статии.

Препоръчително е времето да се преизчисли от слънчево в местно. За София времето съм дала.

Сектора в който трябва да се извърши ритуала се определя с помощта на картата 24 Планини, наложена върху умаления план на жилището или дома.

 

Ритуал "Птица падаща в гнездо"

 

Този ритуал се състои в това да седнете в необходимия сектор на своя дом или офис и да прекарате там два часа. Мястото, където ще седнете трябва да е възможно най-близко до външна стена на дома или офиса. Колкото по-близо сте до външната стена, толкова по-силна ще бъде благоприятната енергия за вас.

 

През посоченото време можете да работите, като седейки на мястото си да направите важни позвънявания на клиенти, бизнес партньори или важни за вас хора. Възможо е и просто да се отпуснете, да погледате телевизия, да почетете книга, да медитирате, да помечтаете за съкровено ваше желание.

  

На 18 Декември в часа на Маймуната (според китайския слънчев календар това е времето от 15:00-17:00, за София 15:27 до 17:27 часа) ще бъде полезно да прекарате времето в Юго Източния сектор на дома или офиса.

 

На 29 Декември в часа на Петела (според китайския слънчев календар това е времето от 17:00-19:00, за София 17:27 до 19:27 часа) ще бъде полезно да прекарате времето си в Северната част на дома или офиса.

 

Подробно за ритуала можете да прочетете в предходни статии.

Препоръчително е времето да се преизчисли от слънчево в местно. За София времето съм дала.

Сектора за извършване на ритуала „Птица падаща в гнездо” се определя чрез налагане на квадрата Ло Шу. Отново ще ви трябва плана на дома и върху него наложете квадрата Ло Шу. Или простичко със смартфона си потърсете приложение с компас. Застанете в центъра на жилището си, насеверете го и определете посоките на света за жилището си. Откриите търсената посока и извършете ритуала.

 

Ритуали по Ци Мен Дун Цзя

 Разходки през Чудесните Врати

Разходките ще донесат успехи в семейните отношения, почивките и възстановяването на силите.

 

На 11 Декември в часа на Змията (според китайския слънчев календар това е времето от 09:00-11:00, за София 09:27 до 11:27 часа) – направлението е Север

 

На 26 Декември в часа на Змията (според китайския слънчев календар това е времето от 09:00-11:00, за София 09:27 до 11:27 часа) – направлението е Север

 

Разходки за романтични връзки и привличане на любов

 

 На 9 Декември в часа на Петела (според китайския слънчев календар това е времето от 17:00-19:00, за София 17:27 до 19:27 часа) ще бъде благоприятна разходката в Северно направление.

 

На 29 Декември в часа на Коня (според китайския слънчев календар това е времето от 11:00-13:00, за София 11:27 до 13:27) ще бъде благоприятна разходката в Западно направление.

 

Вече знаете, че е необходимо да знаете посоките на света за вашето жилище или офис. Ако се затруднявате, намерете в интернет карта на вашият квартал. Там намерете разположението на къщата или блока си. Напомням, че картите в нета са насеверени. Потърсете необходимото ви направление за разходката. Потърсете в тази посока кафене или ресторант. В упоменатото време и дата тръгнете от дома или офиса си към даденото кафене, поне 20 минути след като периода е започнал. Можете да вървите по улиците, без да се съобразявате с това, че не са точно в дадената посока. Важно е в края на разходката да стигнете в набелязаното място. Поръчайте си нещо и поседете в кафенето поне 30-40 минути. Мислете за хубави неща. За целите си. Тръгнете си след това време. Не е необходимо да вървите по същия път на връщане. Но е ВАЖНО да се приберете там откъдето сте тръгнали. С това ритуалът приключва.

 

 

 Ритуал Получаване на помощ

 

За получаване на помощ при решаване на някакъв проблем, а също и за реализация на перспективни планове, можете да включите фонтан или вентилатор, или да запалите свещ за период от два часа в сектора Юго-Запад 3.

 

На 22 Декември в часа на Змията (според китайския слънчев календар това е времето от 09:00-11:00, за София 09:27 до 11:27 часа)

Датата не е подходяща за родените в годината на Тигъра.

 

Времето се преизчислява от слънчево в местно. Сектора се определя с налагане на картата 24 Планини, върху картата на жилището.

Ритуалът се прави, като в посоченото време се включва фонтан или друго, посочено по-горе в даденото направление за два часа. Фонтана се разполага плътно до външната стена, ако е възможно. За тези, за които е неподходящо, ако са сами в дома – ритуал не се прави. Ако живеят с други хора, например тигрите трябва да излязат през времето на ритуала. Те не трябва да присъстват в къщата през това време. Близките им могат да направят ритуала, той също ще работи. Активирането на енергията през този период и в този сектор не е благоприятна за родените в годината на Тигъра, конкретно за този месец.

 

Тези ритуали действат безотказно за кратък период от време и решават проблеми за този период. Супер мощни инструменти, но за кратък период. Правете ги, възползвайте се от тях и решете някой от собствените си проблеми бързо и ефективно. Желая Ви божествено здраве и невероятен късмет. 

0
  • Напишете първият коментар :)

Коментирайте

Гост Неделя, 25 Август 2019