„Не мога да ти кажа как да стигнеш,
мога само да ти покажа пътя"

Китайска мъдрост

Ритуал „Активиране на Паричната звезда”

Публикувано от на в Ритуали
 • Размер на шрифта: По-голям По-малък
 • Посещения: 2899
 • Абонирайте се
 • Печат

Ритуалът се свързва с това да се запалят свещи в определено място и в определено време. Запалената свещ може да бъде с различен цвят и големина. С една дума – с каквато свещ разполагате. След изтичане на времето, свещта трябва да се изгаси, като същата може да се използва и за последващи ритуали. 

Необходимо е ритуала да се проведе на 12 Ноември в часа на Свинята /Глигана/. Това е времето по китайския слънчев календар от 21:00 до 23:00 часа. За София това е времето от 21:27 до 23:27 часа. Този ритуал ще привлече парите по какъв да е начин.

Място за активиране – СЕВЕРО ЗАПАД 2 или СЕВЕРО ЗАПАД 3.

Датата не е подходяща за родените в годината на Кучето.

Следващата дата за същата активация е на 22 Ноември в часа на Свинята или Глигана. (Според китайският слънчев календар това е времето от 21:00-23:00 часа)

 Място за активиране – СЕВЕРО ЗАПАД 2 или СЕВЕРО ЗАПАД 3.

Датата не е подходяща за родените в годината на Маймуната. 

Ритуала се състои в това, да изберете подходящото място от дома си с помощтта на картата 24 Планини, наложена върху плана на дома, апартамента или квартирата. Седнете удобно в посоченият сектор на дома, запалете си свещичка и си мечтайте за това, което желаете да ви се случи. Позвънете на някой, на когото ще разчитате за успеха на желанието си. Постарайте се да покажете на Вселената, че много желаете да се случи например печалбата, която желаете.

Ако не е възможно да си направите карта на жилището, следвайте следните стъпки. Намерете с помощтта на компас или с мобилния си смартфон посоките Север и Запад. Мислено прекарайте линии от центъра на жилището си в тези две посоки. Мислено разделете по средата този квадрат. Около тази ос се намира вашето търсено място. Настанете се и призовете късмета си.

 

Съобразете се с времето – то трябва да е преизчислено от слънчево в местно. За София, времето съм публикувала.

0
 • Гост
  Стоянова Сряда, 18 Ноември 2015

  Здравейте, искам да направя този ритуал, но имам притеснение че моето желание е за финанси- пари, и знам че този сектор на парите е юго-изток,а вие сте написали северо-запад,този сектор мисля че отговаряли за срещи и събирания със хора, приятели ,искурзии, или бъркам нещо,извинявам се предварително, несъм запозната много добре със фън шуй. лека и спокойна вечер.

 • Гост
  Мартин Четвъртък, 03 Декември 2015

  И аз искам да знам.

 • Румяна Иванчева
  Румяна Иванчева Четвъртък, 03 Декември 2015

  Благодаря за въпроса
  Ето и моят отговор: Секторите на дома се наричат Тай Чи. Това са деветте сектора, които всяка година се променят. Променят се не посоките, а т.нар. Летящи звезди. Те имат номера и цветове. Освен, че се променят всяка година, Летящите звезди се преселяват и през всеки месец. Фън шуй е нещо много специално и постоянно променящо се, също както живота на всеки от нас се мени постоянно. Благодарение на тези Летящи Звезди се променя и здравето, успеха, отношенията ни, всяка сфера на живота ни. Ще дам пример: Спалнята е на едно и също място, а през годините ако се замислите се чувствате различно, веднъж сте здрави и бодри, друга година се чувствате неразположени, отпуснати, дори боледувате. Същото е и с финансите. Не трябва да се притеснявате и плахо да говорите за парите. И знайте нещо, което съм научила от моя учител по фън шуй - няма беден между тези, които се занимават с това изкуство. Вярвайте в това. Следете моите публикации за летящите звезди и тяхното движение през даден период. Правете активациите, които съм дала в материала, само когато сте здрави и бодри и мислите позитивно. Съблюдавайте посоките на добрите сектори за този период. Отпуснете си душата и сърцето и вярвайте в себе си. Това, което пишете е вярно, но само като много, много повърхностно познание за фън шуй. Надявам се да сте ме разбрали и Ви желая безкраен приток на сила, щастие и пари.

Коментирайте

Гост Събота, 25 Май 2019