„Не мога да ти кажа как да стигнеш,
мога само да ти покажа пътя"

Китайска мъдрост

Фън шуй прогноза за месец Юни-Юли 2015

Публикувано от на в Фън шуй
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 4209
  • Абонирайте се
  • Печат

Месеца на Водния Кон започва на 6 Юни и завършва на 7 Юли

  

 

Юни 2015 година ще бъде месец на Водния Кон според китайският слънчев календар.

 

По природа Водния Кон представлява гореща, кипяща вода. Водният кон е весело и нетърпеливо създание, което обича романтиката и  избухващите чувства от нищото. 

 

Под въздействието на енергията на месеца в хората могат да се проявят същите или подобни черти от характера.

 

Родените в стихията на деня Метал ин, през Юни могат да разчитат на допълнителна поддръжка от странични хора, защото Коня се явява техен Личен Благороден Помощник.

 

Родените пък в деня на Петела ще почувстват влиянието на Вълшебника на Любовта и през юни ще станат по-привлекателни в очите на противоположния пол.  

 

Конят е животно, наречено с името „Цвят на романтиката”. Това се касае за хората родени в годината или деня на Змията, Петела и Бика. През месец Юни тези хора също ще се сдобият с допълнителна привлекателност и ще могат да се насладят на романтични приключения.

 

Пресметнете своята карта Ба Цзи и погледнете какви елементи и животни има във вашите стълбове на съдбата. Това можете да направите с помощта на сайта 8Zi.ru

 

Пътешествия 

 

На Юг прелита месечната неблагоприятна звезда Петица Жълта. Това е причината пътешествията през целия месец в южно направление от мястото в което живеете да са неблагоприятни. Не се препоръчва също и прехода на дълги разтояния в Западна посока. Това е така, поради наличието на годишната звезда Петица Жълта в Западния сектор.

 

Тази препоръка се касае само за дълги пътувания и пътешествия. Преминаването на кратки разтояния в пределите на града, до и от работа, не се вземат под внимание. При тези пътувания не се отчита влиянието на тази звезда – Петица Жълта.

 

Благоприятни дати

 

7, 19 Юни, 1 Юли – Подходящи дати за какви да са позитивни работи, както парични, така и от личен характер. Всяко действие ще получи много добър старт и всички шансове за успех. 

Но тези дни не са подходящи за родените в годината на Маймуната.

 

15, 27 Юни – Тези дни са подходящи за дългосрочни дела. За всичко това с което вие желаете да се занимавате дълго и да получавате стабилни и надежни резултати. Тези дни обаче не са подходящи за неща, които ще имат точни срокове и които трябва да се завършват бързо. Съществува вероятност, те да не се изпълнят навреме.

И същите тези дни не са подходящи за родените в годината на Дракона.

 

 

9, 21 Юни – прекрасни дни за откриване на бизнес, за официални церемонии, за прием на гости.

Дните не са подходящи за родените в годината на Кучето.

 

Неблагоприятни дати

 

17, 18, 29, 30 Юни – в тези дни е неблагоприятно да се започват важни дела. Възможни са трудности препятствия и проблеми.

 

10, 22 Юни и 4 Юли – Дните не са подходящи за голяма активност, организиране на тържества, както и за начало на лечение. Но тях можете да ги използвате за приключване на стари неща и за направа на равносметки.

 

16 Юни – Ден на Истинските Загуби. Не е подходящ за никакви важни работи! 

20 Юни – Разединяващ ден. Не е благоприятен за важни дела. Особено за свадби и пътувания.

 

Прогнози по секторите на Дома

 

Дадените препоръки по секторите на дома се разглеждат при условие, че вие прекарвате голяма част от денонощието в този сектор. Например там спите или работите. Или в този сектор е разположена входната врата. Но, ако вие престоявате в този сектор рядко, или там са разположени рядко използваеми помещения, като баня, тоалетна или килер, тогава тези сектори не ви влияят изобщо. Тяхното влияние не трябва да ви тревожи и се игнорира.

 

Сектор Север

Сектора Север е разкошен през Юни! Благоприятен е за пари, кариера и привличане на помощ. За да получите максимална помощ от това място, препоръката е да прекарвате по-дълго време в този сектор. Като алтернатива можете да поставите в северния сектор мобилния си телефон или движеща се фигурка да речем метроном или японската котка с движеща се лапа. През този месец това движение ще активира позитивният ви късмет. Поддържайте порядък в този сектор – приберете разхвърляните вещи и почистете от прах. Проветрявайте често.

 

Сектор Юго Запад

През месец Юни сектора Юго Запад е посредствено място. Нараства възможността от пожароопасни ситуации. Вниманието е особено, ако тук се намира кухнята. Бъдете бдителни! Принципно, ако вие пребивавате в този сектор по-продължително в личен план има опастност от емоционално пренапрежение.

 

Сектор Юг

През месец Юни в този южен сектор прелита негативната звезда Петица Жълта. Намирайки се често в този сектор, това може да ви донесе различни неприятности. През този месец може имате проблеми с гърлото или устната кухина. За снижаване на въздействието, можете да разположите за един месец специалното средство от фън шуй – „Вода, сол и монети”. Обяснение на дадения ритуал можете да намерите в статиите за предходните месеци.

 

Сектор Изток

Ето го отричното място за този месец – сектора Изток. То носи пари, заработени чрез ум и интелект. Моята препоръка е да сядате в този сектор с гръб на изток, да размишлявате през това време, да си водите бележки или да си напишете целите за месеца, разбира се в това положение.

 

Сектор Северо Изток

Северо източният ектор през този месец е слабичък, дори посредствен. Честият престой тук, ще окаже негативно влияние във взаимоотношенията между мъже и жени. За да намалите това въздействие, през месеца поставете съд със спокойна вода – може да е ваза или друг съд, изпълнен с вода до 2/3 от съда. Доливайте вода през месеца.

 

Сектор запад

 

Вече знаем за влиянието на западния сектор през цялата година. Той по начало е неблагоприятен. Като използвате този сектор през настоящия месец, може да се сдобиете с неприятности и скандали, които се появяват сякаш от нищото. Като защитно средство през този активен месец, разположете специалното средство – „Вода, сол и монети”.

 

Сектор Северо Запад

В Северо Западният сектор през този месец прелита месечната „Звезда на Болестите”. Ако е наложително да престоявате по-дълго време в този месец, като противодействие разположете през месеца метални предмети. Това може да е метална ваза, метален поднос или каква да е метална фигурка.

 

Сектор Юго Изток

През този месец годишната „Звезда на Болестите”, ще стане особено силна. Това е въздействието на водния кон. Ако в този сектор се намира вашата спалня, препоръката е да бъдете особено внимателни със собственото си здраве. Направете си медицински изследвания и за защита поставете китайска метална камбанка с тръбички. Нейният звук ще омилостиви и разсее звездата на болестите. Като крайно средство за предпазване, можете да завържете метален предмет за някой от краката на спалнята. 

 

 Благоприятен фън шуй през месеца, желая.

0
  • Напишете първият коментар :)

Коментирайте

Гост Събота, 25 Май 2019